Hezké slunečné odpoledne vám všem tady,
po dlouhé odmlce se hlásím, že v těch vedrech "žiju" a mám ještě týden CZD. Na počasí si stěžovat nemůžu, to se opravdu až mooooc vydařilo, mohlo by to teplo i trochu ubrat, protože v sobotu žením syna a má být 32st. To bude paráda
Jinak jsem zdravá, jak jsem trochu nazpátek pročítala tak i já bojuju s průjmíkama, nejhorší je to po ránu, nebo v noci, dokáže mě to i vzbudit a prostě musím jít, jinak....

Je to asi to jediné co mě po bypasse trápí, jinak bříško už dávno nebolí, jím naprosto všechno, s ničím nemám problém, jenom že na mě pomalu začíná ( asi i vzhledem k věku

) různě viset kůže - stehna, paže, bříško...no v plavkách fakt nic moc !

Ale oblečená to jde. Jak jsem psala jsem typem postavy hruška a kupodivu mi jde dolů právě i ten zadeček a nohy, takže úbytek od operace bypassu v této oblasti -13cm. Ostatní si neměřím, neboť to je hrozný. Prsa už nemám, kupuju si push-upky a byli jsme teď s přítelem v restauraci a jeden jeho známý mu řekl, jestli mi dává najíst, že vypadám čím dál tím hubenější...

no je pravda že do pasu je to fakt hrůza, můžu si počítat kostičky....
Kontrolu u dr.Vranýho mám 8.8.2013. Jede také někdo na kontrolu v tento termín?
Jinak všem přeju hezké úbytky, hezké počasí a hlavně takovou tu letní pohodu

50let, syn 29let, sleeve resekce 14.7.2010 Turnov, skvělý pan dr.Hrubý a lidský přístup všech ostatních,
24.1.2013 konzultace k reoperaci Dr. Vraný Jablonec-schváleno
29.3. 2013 reoperace - SADI-S při 99kg v Jablonci dr. Vraný-zvládnuto