Ahoj všem!!!
po delší době napíši pár řádků. Čtu denně, či obden, takže vím, s čím se tu potýkáte. Hlavně se tu řeší váha, kila, která se drží jak pijavice a po bypasse průjmy.
Připomínám: jsem v květnu tři roky po Tubu a letos v květnu po bypasse. Jsem ráda, že jsem to podstoupila a nelituji, i když jsem měla po reopce taky problémy. Já jsem šla na opku se žaludeční kýlou a zároveň mi pan doktor udělal kličku - omega bypass. Cítila jsem se dobře, tekutou stravu jsem zvládla, kašovitou také. Dnes se nemohu ani podívat na jogurty a mléčné koktejly, to se mi opravdu zvedne žaludek a je mi hned zle. Taky jsem měla problém s chutěmi, jakékoliv jídlo mě doslova smrdělo. Udělala jsem si k obědu to, na co jsem měla chuť, snědla si porcičku, ale k večeři už mě to smrdělo, a kdyby to šlo, tak jsem šla zvracet. Mimochodem, kdo máte bypass, jde vám zvracet? Já jen říhám, hnusně krkám a z pusy mi tečou sliny jak voda, z očí slzy, prostě hnus. Nikdy jsem neměla potřebu pít. Teď mi i to pití smrdí a ještě jsem nepřišla na to, co by mě chutnalo. Koupím si jahodový džus, napiji se a už ho nikdy nedopiji a tak je to se vším. Průjmy jsem měla také, ze začátku každý den, ráno a 3x za sebou, pak se to začalo upravovat, jdu za tři dny, ale taky tak 2x - 3x, poprvé kašovitě atd, potřetí málem nedoběhnu a je to gejzír vody, začíná to křečovou bolestí v podbřišku. Ale už se mi to začíná upravovat a není to pokaždé. Váha mě šla denně po 20 - 40 dkg dolů, občas se zastavila a zase pomalinku nějaké to deko odplavalo nenávratně pryč. Teď moje váha asi měsíc stávkuje a mám stále stejně. Neaktualizuji metřík, neboť to neumím. Před reopkou jsem měla 103 kg, dnes mám 90,20 kg a nemohu tu devadesátku udolat. Jím vše, pokud mi to nesmrdí, ale i to se pomalu upravuje.
Ptala jsem se MUDr Hrubého a ten mi řekl, že by se to časem mělo upravit.
Takže si myslím, že to jsou běžné problémy u bypassu.
Takže se musíme těšit na lepší zítřky!!! Přeji všem lehké hubnutí a upravené kakání

.

56 let, TUBU 18.5.2010 Turnov
přítel 55let mi stále drží palce (oba)