všem přeji krásné nedělní ráno

čert ví ,čím to je , ale dneska jsem děsně aktivní už od pěti

stihla jsem vyžehlit , uvařit ,upéct borůvkovou roládu , psa vykartáčovat .... asi "erekce " na slunci
V pátek to bylo měsíc od operace a včera týden co jsem doma . Váha se hýbe správným směrem , za což jsem ji velmi vděčná a tajně doufám , že minimálně rok jí to vydrží . Jak jsem tu vyčetla , tak mám cca stejně velký žaludek jako Karkulka , jen ho mám ve tvaru jakoby přesýpacích hodin , to díky těm vředům
Ines 38 já to mám kapku jinak , počítám kalorie a sacharidy jako trubička

ale zase mi to dává přehled o tom jak jím , co jsem tak vyčetla tak pro optimální hubnutí je denní příjem sacharidů 100-150g a člověk by neměl jít pod 5tis . KJ . Tělo je totiž děsná mrcha a dokáže žít opravdu jen z minima a aby to nebylo málo , to minimum si bere ze svalů ( z jednoho kg svalů dokáže vegetit až 4x déle než z jednoho kg tuku ) A pak je tu taky problém , že si tělo relativně hodně zvyká , nejlepší je ho pořád jakoby provokovat , jak jídlem tak aktivitou .Možná by stálo za to si pár dní psát co sníš , pak to +/- spočítat . Dost často totiž zabere se prostě pořádně najíst

a pak je tu ten náš známý stres . Kdyby to tak šlo prostě hodit za hlavu

váhu vyhodit oknem a dělat , že nám na ní nezáleží . Sama jsem si před operací říkala , že já taková nebudu , abych na váhu lezla denně

no stojím na ní každé ráno a vůbec jí nemám ráda

včera jídlo i pití jak má být + 4km chůze a ta bestie mi ukáže o 20dkg víc než včera
krotonek gratuluji

úžasné a inspirující