Přeji všem krásné odpoledne....
Chtěla bych vás opět poprosit o radu. To, že se po operaci může tvořit povlak na jazyku a nepříjemno v puse vím. Mě ale teď trápí něco jiného. Při polykání mám krku pocit,jakoby mi tam něco vadilo. Je to přesně v místě, kde jazyk mizí v krku. Minulý týden v pátek jsem byla u obvodního a říkala jsem u tom. Koukal se mi do krku,ale řekl, že tam nic nevidí, jen prý snad překrvená sliznice. Po operaci žaludku prý takovéto problémy nědy bývají a mám prý kloktat šalvěj a mělo by se to srovnat. Jenže dneska odpoledne mě to zase trápilo a řekla bych, že víc než dřív a z krku nad mandlemi jsem si vyndala takovou malou smetanově zbarvenou hrudku. Vypadalo to jako složené z menších kousků a s prominutím to nebylo cítit zrovna příjemně....
To asi šalvěj nespraví co?? Věděl byste někdo, co s tím?? Je to nepříjemné a pořád mám potřebu polykat a někdy mě to vzbudí i vnoci (myslím ten pocit, že mi něco vadí v krku). V krku mě jinak neškrábe,nebolí, nepálí. Jen ten nepříjemný pocit, že mi tam stále něco překáží.......
Nezlobte se, přijde mi, že vás zneužívám,ale tak nějak jsem si na vás tady zvykla a vím, že pokud někdo víte, že vždy poradíte....