Ahojky,já si myslím,že obezita,jako každá jiná nemoc je taky především o psychice,je to jako se ženou,která se snaží otěhotnět a stále se jí to nedaří,denně nemyslí na nic jiného,dělá si každou chvíli testy a to ji sráží a stresuje.A pak,když se zaměří na jiné věci a zajede si třeba na dovolenou,vytěsní to z hlavy,najednou se to povede,a s hubnutím je to taky tak.....poslechla jsem i rady na kontrolách,které máme často a neskáču nepříčetně na váhu...nevážím se klidně i několik týdnů,pak zjistím,že jsou mi velké kalhoty a to je radost,to se pak zvážím a je to jako odměna.....Jsem ráda za operaci,osvobodila mě v životě od neustálých myšlenek na jídlo,mám spoustu energie,kterou jsem dřívě neměla cítím se velice dobře,a díky tomu,že mám v životě spoustu jiných starostí a radostí,nestalo se hubnutí středobodem mého myšlení.A myslím si,že výsledky jsou více,než dobré,řekla bych,že nad má očekávání.LF má pravdu,a když se podívám na její výsledky,nemůžu,než dát kloubouk dolů a zeptat se jí,jakým způsobem dosáhla toho,čeho dosáhla.A Tobě Blanule,bych jen chtěla říct,že forum je od toho,aby každý přispěl svým příspěvkem a svou zkušeností,a v žádném případě není fér brát za správný pouze svůj názor,ale koukat,co kdo dokázal, a brát v potaz také jeho zkušenosti.Díky opce jsem získala novou váhu,ale taky spoustu nových přátel,kteří při častém setkání neřeší jen a jen váhu a hubnutí,dokáží se bavit o spoustě jiných věcí,zavtipkovat a tak to má být....přece jen do konce života nebudu diskutovat s každým o hubnutí a denně se stresovat pohledem na váhu,která se jednou hne a jednou zase pár dní nebo i týdnů stojí......Ráda si přečtu příspěvky kohokoliv,a i když zrovna s někým nesouhlasím,nenapadám ho....je každého věc,jak se k jaké situaci postaví a jak ji řeší a jsem ráda,že mám kolem sebe partu,která je na tom stejně a jejich výsledky i díky jejich postoji jsou úžasné....Tak hodně štěstí v hubnutí a hezký den všem....
_________________ [manžel,pes,králík,rybičky a žáby,aby měla vnučka radost a babi co dělat-) Dobrá nálada sice nevyřeší tvoje problémy,ale naštve tolik lidí kolem,že je dobré si ji udržet ! TUBU 18.3.2013[/color] Vítkovice....... 
|