Dobrý den všem

,
chodím sem nakukovat už pár dní a dneska jsem se teda osmělila regnout...
Je mi 49 roků a obtloustlá jsem byla odjakživa, vážně, už od školky a pak tlustší a ještě tlustší.... Až jsem se dostala na neuvěřitelných 133,3 kg, to bylo v březnu 2013, kdy jsem se odhodlala dojít k obezitologovi. O gastro operacích jsem si něco málo načetla a chtěla jsem vědět, jestli by to pro mě nemohlo být to pravé a on mi to doporučil. Odeslal mě na vyšetření a 18.4.2013 jsem navštívila pana dr. Čierneho v Břeclavi. A domluvili jsme se na termín gastr. bypasu: 29.10.2013. Měla jsem před sebou půlrok, který mi připadal nekonečný, ale nakonec to uběhlo velmi rychle. Podařilo se mi zhubnou na 118 kg, za což mě pan obezitolog chválí, ale poslední týdny vlastně stojím na váze.
Moc bych si přála, aby se mi po operaci podařilo dostat na 80 kg, v lepším případně mou "snovou" váhu 75 kg, to byl před prvním těhotenstvím (měřím 171 cm).
Už jsem toho tady přečetla opravdu hodně, ale stejně mám, s přibližujícím se datem, asi milion otázek a taky trochu obavy, možná i strach. Takže těch otázek asi pár i položím.
Zdravím všechny spolubojovníky s tloušťkou.