Zdravím všechny, jsem tu nová a čtu a čtu a čtu a už mám hlavu jak pátrací balón ze všech těch informací.
Jsem objednaná 29.10. na bypas k dr. Čiernemu do Břeclavi a snažím se dozvědět co nejvíc, co mě čeká. Z vašich příspěvků na mě padá naděje (od těch, co to zvládli v pohodě a krásně hubnou) i stres a strach (od těch, co opka - už se učím zdejší slang

- nebyla bez problémů) anebo kvůli zmatkům kolem úhrad gastrooperací.
Momentálně mě trápí pár otázek, na úvod např.:
* Na bypas jsem objednaná od dubna, jaký je momentálně stav okolo zdrav. pojišťoven, víte někdo? Může se stát, že by se opka zrušila na poslední chvíli? Už tak začínám mít nervíky na pochodu. Mám tam radši zavolat? Nástupní termín je za tři týdny.
* Mám za sebou několik operací - dva porody císařem, žlučník, vyndání štítné žlázy a hysterektomii. Všechno to byly operace řezáním, nikdy laparoskopicky - při žlučníku jsem měla silný zánět a prý kvůli pokožnímu tuku

, při hysterektomii nešla děloha stáhnout, protože mi při hojení po císaři přirostla k dutině břišní, neřekli k čemu konkrétně. A já vždycky po operaci zvracím a tady se toho opravdu moc bojím. Vím, že se bypas provádí laparo (a doufám, že to u mě tak bude) a že na to dávají injekce, ale nevím, jestli vždycky zaberou. Hlavně u takové chronické zvracečky jako jsem já.
* Hrozí mi, že mi budou do krku a následně do žaludku něco strkat?
Díky za odpovědi