RENDULINDO, nemáš se čeho bát, to jestli se něco stane na sále neovlivníš, je to asi sejné riziko, jako že tě srazí auto, takže to hoď za hlavu a důvěřuj lékařům. Jinak velké zásoby si nedělej, mně doteďka leží v lednici jogurtové nápoje a přesnídávky ve špajzu, ono toho "sníš" opravdu minimálně. Já mám taky obavy, že nezhubnu dostatečně, protože mám pocit, že jsem vždy jedla minimálně, tak jsem si myslela,že to velká změna nebude, ale uklidňuji se, že aspoň nebudu přibírat

. Zatím mi to jde dobře, já za první 2 týdny shodila 10kg, pak jsem 3 týdny!! stála na váze, to je si říkala, tak to došlo brzy, ale vůbec jsem se tím nestresovala, no a za daší týden je 5kg dole, pohlo se to, jak jsem začala chodit do práce, já byla doma celých 6 týdnů, nespěchala jsem a moje doktora se divila, že už chci jít dělat, ještě by mě ze 2 týdny nechala doma. Je fakt, že ta operace nás naučí pravidelnost ve stravě, jíš často a malilinké porce, takže, i když dřív si jedla málo, tak se většinou každý nacpal třeba 2x denně, a o tom to celé je. Všichni to víme, že je to špatně, každý ví, jak se to má dělat, ale nikdo to nedělal. Já jím i po 2 hodinách, protože už se i jednou stalo, že jsem se zapomněla a nejedla asi 4 hodiny a byla na cestách myslela jsem, že v autobue omdlím, jak se mi dělalo zle. Naučilo mě to mít pořád něco malého u sebe. Mně třeba děsilo i to, že chutě na něco budu mít stále, byla jsem na sladké a úplně se to otočilo, nemám je skoro vůbec a když mám, tak si vezmu kousek čokolády a pocumlám si, ale nenapadne mě, vzít si oplatek nebo sušenky, koláč, na to chuť nemám a v čem jsem se změnila, že jsem se stala polévková. U nás doma nikdo polévky nejí, tak jsem je vařila jednou za uherský rok a už je vařím často kvůli sobě.
Samozřejmě každý jsme jiný, takže každý ty změny prožíváme jiné, ale znáš to: Věř a víra Tvá Tě uzdraví (a taky zlaté ručičky doktorů).

176 cm,48 let, doma já a tři chlapi v chalupě ve věku 53, 26 a 25let
4.9.13 163kg, pas 120cm, boky 154cm , Omega Gastrický Bypas při 163kg, dr.Čierny, Břeclav http://blanula1.rajce.idnes.cz/Tak_sel_cas.../