Zdravím Vás všechny

Dev se zakletkou jsme tě statečně hledali,protože Saša tvrdila,že parkuje přesně vedle tebe a tak na 100% ví že tam někde jsi

Já myslela,že jsi tedy na kafíčku a když jsi tam nebyla,tak jsem usoudila,že tě prim.asi poslal na gastro nebo CT.Všechno mi dokonale zapadalo a ty jsi tam vůbec nebyla

.Zakletka vypadá dokonale,nikdo by ani vzdáleně netušil že kdy byla tlustá a musela na bar.operaci,mazala si pro termín na ufiknutí pupíka

.Jinak milosrdná váha u sestry mi ukázala ještě o kilčo méně než ta moje doma,honem jsem tedy upravila metřík.Byla jsem pochválena a to hubnu asi tak 1 kg za měsíc,prý vypadám spokojeně a je to na mě vidět

já to nepoznám ale pan primář říkal že ano a můj mužskej to tvdí taky a dcera mi dnes řekla,že mám mezi bradou a krkem strašně místa

-prdlouš

Čekatelkám přeji rychle ubíhající čas,odoperovaným zdárné hubnutí,Melsept neskutečná proměna,absolutně jiná,mladší a krásná ženská,smekám,nááádhera.Dev příště to jistě vyjde jdu 25.2 na kontrolu,přesně rok po zákroku na den přesně.To ty mě v tu dobu dávno doženeš při té rychlosti jakou frčíš dolu

,drž se holka,pa mějte se hezky-VŠICHNI

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg
Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec