Holky, dík za podporu, já vás na oplátku pobavím, ju?
Když jsem si vyhledávala cestu do Mostiště, tak jsem se chtěla podívat, kde že ta nemocnice vlastně leží. Jenže mapy.cz byly zrovna nepřístupné a na jiných jsem to nemohla najít. No nic, našla jsem si spoje tam i zpět a utěšila se informací odsud, že autobus staví přímo před nemocnicí. Ráno jsem nabrala kámošku coby duševní oporu a radostně jsme vyrazily za lepšími zítřky

. Jenže chyba lávky....
Dojely jsme do Mostiště, vylezly z autobusu a jaly se rozhlížet, došly jsme dokonce na místní hřbitov, protože tam kousek byla velká kamenná zeď s křížem, tak mě napadlo, že když už je to nemocnice Sv. Zdislavy, tak tam ten kříž někde mít budou.... No holky, to byla prdel

(nakonec ale ta moje úvaha nebyla úplně zcestná, jestli si pamatujete, tak na informacích chirurgického odd. tam velký kříž je). Nakonec jsme se rozhodly jít do vesnice a zeptat se, protože líná huba - holý neštěstí a nejvíc informací člověk získá v hospodě a v krámě. V místní sámošce jsme získaly povzbudivou informaci, že jdeme správným směrem a náš kýžený cíl je v lese cca 1,5 km za vesnicí. Podotýkám, že většina cesty vedla do kopce

. Ještě že nás humor neopustil, smála jsem se, že to hubnutí beru fakt vážně, když už konzultaci zahajuju sportovním výkonem

. Na místě jsem zjistila, že tam opravdu zastávka je, jen se holt jmenuje trochu jinak. Na cestě zpět jsem se zase blbě podívala na jízdní řád, takže místo do Žďáru n. Sázavou jsme jely do Velkého Meziříčí, odtud až do Brna a domů. No co vám mám povídat, večer jsem dojela domů utahaná jako vozejk, s obtištěným knoflíkem z džín do břicha, jak jsem se furt někde krčila na sedadle, prostě bájo.... A poučení z mé cesty - NEPODCEŇUJTE LOGISTICKOU PŘÍPRAVU!

První konzultace v Mostištích 28. 8. 2013
Zvládnuto gastro 9. 10. 2013
Tubu v Mostištích, Mudr Šimoník 7. 11. 2013