Ahoj všechy moc Vás zdravím,...mám tóóóóó´... dnes jsem si upravila profil, protože jsem dostala termín k reperaci, opravě plikace.
Původně jsem chtěla sleeve resekci/tubu/, což by byl po plikaci trochu problém, ale kdybych na tom trvala, tak by to asi šlo. Nakonec jsem se po poradě s panem primářem rozhodla o opravu, znovu zamotání plikace + bypass, přesně SADI-P /bypass+plikace/ Bylo mi vysvětleno, že není plikace, jako plikace a bypassem by to mělo být vylepšené.
Gluminko
, nezapomněla jsem na tebe ,holka. Dokonce mi pan primář pro tebe namaloval obrázek, abych to lépe pochopila. Sleeve resekce+bypass jde. Dělá se to najednou, posílám odkaz na video, přímo od pana primáře, tak na to mrkni. Přesný název SADI-S/tj.bypass+sleeve resekce/
http://www.youtube.com/watch?v=ksbP0BiD09U Co se týče toho, že by to dělal najednou, záleží na stavu žaludku a není vyloučeno, že rozhodnutí změní podle stavu žaludku. Pan primář Vraný je skvělý člověk, pro kterého obézní pacient není kus a přínos do nemocniční pokladny. Evidentně je to člověk, který nám chce v našem boji pomoci. Jsem šťastná , že jsem se odhodlala a objednala se u něho, i proto, že můj manžel má na břichu bouli velikosti pomeranče, asi prasklý břišní sval a ochotně mi byla nabídnuta i konzultace tohoto problému. Tak mu tam přivedu asi celou rodinu....

Uvidíš, až s ním budeš mluvit, hlavně se na všechno zeptej. Já to měla sepsané, abych na něco nezapomněla a ochotně mi vše vysvětlil.
Fryshko, čtu tady o tvém problému s hojením, přeji ti, abys byla brzo fit a rychlé uzdravení.
Rendulindo, i tobě gratuluji ke zvládnuté opce a ať nemoc co nejdříve vyléčíš, válku kilům jsi už vyhlásila, tak bojuj.