lady jane píše:
Annax, 
i tobě hezký den a moc děkuji za vylepšený recept na zázvorový čaj, hned si ho jdu udělat a asi začínám být taky závislá.
zakletá, děkuji za povzbuzení, moc si toho vážím ode Všech. Já začínala na podobné váze jako ty, a taky na OB. Ty jsi ale o level jinde, smekám.
naprosto upřímně řikám všem holkám, které na reoperaci do Jablonce šli po mě... že to není procházka růžovým sadem.. ted myslim ten pooperační stav... ale taky, každý snáší prostě tyhle věci jinak. Já byla po plikaci na OB uplně v pohodě, proto me ten rozdíl po replikaci a bypassu překvapil. První dva dny prostě přežiješ, ale hlavně, těš se, protože tahle operace kterou pan primář vymyslel je zlomová, je výborná,pomůže... šla bych stokrát znova, kdybych se musela rozhodnout, neváhala bych ani vteřinu. dnes me mozna jen trochu mrzí ze jsem se nerozhoupala k reoperaci dřív, a stálo mě to pár kil navíc které jsem po rozmotání začala nabírat.Ale... vše zlé je k něčemu dobré Já jsem nikdy neměla tak strasne vysokovou váhu, na 132kg jsem se dostala behem pár měsíců, po dětech, mám tři, dve poslední blízko od sebe. Vydržela jsem v tak obrovském těle asi půl roku.. a pak jsem se rozhodla to řešit, našla tohle forum, OB kliniku, a zvolila jsem plikaci. Po ní jsem zhubla asi 28kilo, osm jsem po rozmotání stihla přibrat asi za dva měsíce... dvacet jsem měla k dobru... od replikace s kličkou, jsem zhubla dalších.. no však si to spočítej... hodně. Jsem spokojená, jim všechno, muj zivot nabral uplně jiny smer... takový na jaky sem byla zvyklá dřív, konecne se citím ve svym těle dobre, a konecne mam pocit ze jsem to zase já. Ničeho nelituj, co se stalo stát se mělo... jen zkušenosti nás obohacují, a to i ty špatné. Těš se, bude to super, moc držím palce

29/11/2013 se zrodilo to nejkrásnější bříško v okolí, opět díky primáři Vranému v JBC.
http://casiopeia.rajce.idnes.cz/Abdominoplastika_.../-62kg.