Sára
Nic nevzdávej, z vlastních zkušeností musím říct, že není psycholog jako psycholog. Podobnou zkušenost mám z Brna - Mgr. Ivana Rosi psycholog Brno: Při prvním vyšetření, kdy jsem vyplňoval šílený testy v PC a spoustu otázek mě také řekla že mě nedoporučuje, protože
jsem v děsných depresích a že by mě doporučila léčbu antidepresivama. Pozvala si mě na kontrolu za 3měsíce, samozřejmě bez léčby - to bych nemohl vykonávat svoji práci, a dozvěděl jsem se že jsem úplně jiný člověk, ale doporučení že mě nedá, a zase za 3 měsíce znova. Toto se opakovalo více než rok. Pak jsem si našel jinou psycholožku, a po 15ti minutách jsem byl shledán schopen operace bez nejmenších připomínek. trochu mě překvapilo, když jsem nahlídl do výpisu nákladů ve zdravotní pojišťovně. K super psycho jsem byl poslanej na předoperační vyšetření, a byl jsem tam asi čtyřikrát, z výpisu pojišťovny jsem tam byl osmkrát a to na psychoterapii. Dokonce když jsem se nedostavil na poslední schůzku, tak mi volala kde jsem. A když jsem jí řekl že jdu jinam, tak na ten den jsou naúčtovány dvě sezení po 1200 Kč.

Proto neváhej a zajdi za jiným psychologem.
Jinak bych se rád dozvěděl, jestli má někdo podobné zkušenosti s Mgr. Ivana Rosi psycholog Brno - nem. u Svaté Anny aby mi dali vědět. Díky