kytičko, buď opravdu v klidu, já za první 2 týdny dala dolů 10kilo, pak jsem asi měsíc stála, pak dalších 10kilo taky celkem rychle a zase 10 dní stála..... je velmi brzy na nějaké hodnocení, nějaké rekapitulace můžem dělat možná po roku, já stejně měla pochybnosti jestli budu hubnout, protože mám pocit, že i při své mega váze jsem snad držela dietu celý život, tak malý přísum potravy byl u mě běžný, ale dnes si dám cokoliv, na co mám chuť a necítím se omezovaná, ovšem netuším, jak dlouho mě to vydrží , ale dnes vím, že v nejhorším, mám kde ubrat
fryshko, překvapuje mě, že jdeš k Dr. Urbánkovi kontrolu již po měsíci, mě chtěl vidět až po 3 měsících od operace, takže se tam chystám v prosinci, to mě připomnělo, že bych se měla objednat, mně on opravdu dal odkaz na tyto stránky, hned při první návštěvě u něj asi před třemi lety, do té doby jsem o nějakých bariatrických operacích neměla ani šajnu, pak jsem k němu přestala chodit, v té době jsem dala dolů 35kg, no a když jsem se k němu dostavila letos v lednu (Bylo to mé novoroční předsevzetí) podotýkám, že o 40kg těžší, tak už jsem věděla, že do toho jdu, jen mě mrzí, že jsem nešla hned tenkrát, to bych začínala na úplně jiné váze, ale asi to potřebovalo ve mě uzrát,k mému rozhodnutí přispěl i úspěch Martinečky, protože je to sesta mé kolegyně, tak jsem ji na dálku "sledovala", tobě to asi nenabídl, protože mu možná nepřipadalo, že máš takovou nadváhu

176 cm,48 let, doma já a tři chlapi v chalupě ve věku 53, 26 a 25let
4.9.13 163kg, pas 120cm, boky 154cm , Omega Gastrický Bypas při 163kg, dr.Čierny, Břeclav http://blanula1.rajce.idnes.cz/Tak_sel_cas.../