Zakletá: Víš, to je tak, člověk postupně dozrává. Spousta holek, co teď chodí houfně na abdo (a že fakt chodíte v houfech, začínám v tom mít hokej

), si to původně ani nemyslela, že na to půjdou. Prostě cíl byl zhubnout, být zdravější, pohyblivější.
Pak se to stalo, zhubly... a už tam hlodal červíček, co s tím převisem, jestli to přece jenom nepodstoupí a neufiknou ho. A když do toho šly, tak co ty kozenky, ty by taky chtěly... A ty paže a stehna...

A už to jede.
Takže chápu, že v tuto chvíli chceš "jen" převis pryč. Ale za pár měsíců ti to bude hlodat v hlavě a budeš si říkat, že já na to nešla. Takže za mě, když už pod tou kudlou budeš, udělej pro své krásné bříško maximum, ať pak nelituješ.
Malá to vydrží, rok a půl, to už si ledaskam docape sama a ukážeš jí, že maminka má bebí a nemůže ji nosit, musí používat nožičky. Zajisti si maximální podporu rodiny a půjde to, uvidíš.
Já musela na operaci, když byl malé rok. Noste věci maximálně do kila, no a malá měla 9 kg. A taky mi rodina pomohla, až jsem koukala. Spíš jí budeš chybět, když budeš v té nemocnici, až budeš doma, už bude ráda a bude se kolem tebe batolit. Jdi do toho.

- 4.4. konzultace v Turnově, nasávám informace a připravuju se psychicky

- Kolečko dokončeno, termín na tubu 26. června. Usilovně se snažím zdolat povinných 5 kg. A nervíky už pracují.
- 26.6. Tubu úspěšně zvládnuto, tak jdeme na to