Anuše veliká gratulace,jsi vážně velikou motivací pro nás ostatní

a co jinak už se z toho náležitě těšíš?Musí z tebe být krásná baba,ty jsi byla kočka i při 100 kg kdy jsem tě viděla,natož nyní.Taky se malinko pochlubím,dnes jsem se měřila a s úžasem zjistila ,že mám přes stehna o 30 cm méně,přes prsa,pod nima,pas a břicho o 20 cm,lýtko 5,paže-8 cm a i krk o 3 cm tenčí

.Ani se mi to tak moc nezdálo,ale krejčovský metr nelže

Ženský já jsem tak moc šťastná,po Xletech mám v pase i na váze dvojciferný číslo a pomalu.ale jistě se blížím k 90 kg

Před10 měsícema nesmyslný sen,utopie a díky medicíně,prim.Vranému a vlastně i holčinám tady,co mě motivovali,nenechali mě to po nepovedené bandáži a neúspěšných pokusech o reoperaci to zabalit,jsem se i já dočkala a blížím se k svému cíly.

Jsem zdravější,spokojenější a stávám se nenápadnější

Už nevyčnívám z davu,nebudím pozornost když někam vejdu,už nyní jsem obyčejná česká,macatá ženská a lidi(drbny)mě přestávají řešit.A jsou chvíle kdy stojím před zrcadlem a marnivě a nekriticky si sama sobě řeknu...holka ty jsi docela pěkná ženská,dnes ti to sluší...

Krásný dárek k vánocům

Moc přeji čekatelkám i těm co jsou na startu,aby si brzy tyto pocity,co nyní zažívám já vyzkoušeli co nejdříve sami na vlastní kůži.A pozor!!!!Zdaleka nekončím ,ještě mám cíl daleko,ale vím že k němu dolezu a i kdyby mi pár kil chybělo,tak neva už nyní jsem spokojená

Držte se!!!

42 let,manžel má životní opora a věčný kluk,dcera 17-ti letý blázínek.
2006-bandáž Iscare,startovní a nejvyšší váha 134 kg,zhubnuto na 112 kg.
2012-Jablonec nad Nisou,pro nefunkčnost vyndání bandu při 116,8 kg
Po vyndání bandu a vánocích váha 124 kg,bypass 25.2 2013,28.2 reoperace,Prim.Vraný-Jablonec