Krátí, krátí, jen se mi nedaří zhubnout těch požadovaných 7 kg, pan doktor obezita na mě prskal v půlce listopadu jak křeček

já se fakt snažím, i na tom rotopedu šlapu už skoro denně půl až tři čtvrtě hodiny, vynechávám jen středu, to chodím na salsu, ale váha se nechce hnout, už jsem se začala dostávat i do hypa, a to už se mi dlouho nestalo, mít glykemii na 3 mmol

z toho je vidět, že jsem opravdu hodně ubrala a nic, dnes mám krizi, sice jsem dělala králíka na rajčatech, ale večer jsem se dala dcerou zlákat na palačinky, asi budu muset vyrazit na tvaroh a cottage a úplně zrušit normální chleba a přílohy, moc rozumné to není, já vím, a navíc jsou před námi Vánoce . . . no snad to jeho prskání ještě jednou přežiju, nejhorší je, že jsem úplně ukázkový syndrom bílého pláště, v těhotenství jsem kvůli tomu vždycky skončila v nemocnici, a vědomí, že jsem nedodržela předepsané kg úbytku, mi vyšroubovalo tlak na 280, to ani sestra nedokázala pořádně změřit, pak za chvilku na 200, a to mám doma tlakoměr a běžně mívám v klidu 135 - 140 na 85

výška:164 cm
operace: 6. 1. 2014, Vítkovice, doc. Holéczy, sleeve resekce
věk: 60 let, syn 30 let a dcera 25 let (bydlím s dcerou), nově jsme se přestěhovaly, proto tak dlouhá odmlka, neměla jsem 10 měsíců přístup na internet
spousta zvířat: 4 psi (dcera má chovatelskou stanici), nová kočička Julinka, 4 koně