Zdravím zde všechny přítomné,
jsem zde úplný nováček. Je pravda, že Vaše příspěvky zde již nějakou dobu pročítám. Tento týden ve čtvrek jsem dostala termín operace "PLIKACE" na 6. dubna 2014

. Pro zákrok jsme se
rozhodla díky známe, kterou jsem potkala v autobuse do Prahy od nás z Liberce. Operaci jsem se rozhodla podstoupit v sousedním městě Jablonci nad Nisou. A již při prvním vyšetření, které jsem
dostala jako doporučení než dostanu termín operace, jsem se přesvědčila o báječném přístupu k pacientům v tété nemocnici ze strany personálu. Při výšce 169cm a váze 107,5kg a opět neúspěšném
pokusu o shození svých nabitých "kilíček" se přidám k Vám a snad se mi povede shodit na příměřenou váhu.
Jestli takto na začátku mohu rovnou Vás využít, potřebovala bych poradit. Bohužel dosti často mne trápí rýma, bolesti v krku - pomalu celou zimu a na tu operaci potřebuji býti opravdu zdravá, nevíte
někdo čím tu imunitu nastartovat? Předem velmi děkuji za Vaše pomoc

Všem které nyní v nejblyžší době čeká operace držím palce, já osobně mám sice velký strach, ale když to zvládlo tolika lidiček, jak zde čtu....tak já budu muset také a konečně se přestanu trápit a začtnu si užívat