fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 17 zář 2025 08:13

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 17:18 

Ahoj Markéto a ostatní,tak to já jsem asi v době ,kdy ty jsi přišla -odešla.Jinak gratuluju,to je neskutečný,jak ti to frčí dolů :shock: .Jsi fakt dobrá!!!Já začala na 133 kg :oops: a zatím mám 119 kg ,ale 3 kg byli ještě před bandáží.Já to netajím a myslím ,že jsem to tu i psala.Tady jsme všichni stejně "postižení",tak se ani tolik nestydím.Já si i v Iscare jako-by psychicky odpočinu a uvolním.Nemusím se hlídat,jestli mi někde neleze špek,nebo jestli někdo neprobírá moje pozadí.Já tam vážně jezdím ráda.Tak se zatím mějte fajn. :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 17:25 

Tak já se taky přidám, i když zatím jen tou počáteční váhou. V srpnu když jsem byla na vstupní ppohovoru tak jsem měla 115 a teď to je 111-112. Oficiální vážení, ale asi bude až na kolečku v úterý, že? Ona taky každá váha váží trošku jinak. :cry: :roll: :cry: :roll: :cry: :roll: :cry: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 18:03 

S tou váhou je to pravda. Už jsem na svojí digi z druhé ruky měla takové krásné čísílko a po první návštěvě na obezitologii jsem zjistila, že mě váží o 6 kilo lehčí. Byla jsem z toho úplně vykolejená. Pak jsem pořídila digiváhu s měřením tuku a vody a bohužel, sází tam čísla opravdu divná. Ale váží srovnatelně jako váha v ordinaci, tak jsem si ji nakonec nechala jen kvůli tomu. Chtěla jsem ji jako kontrolu, jestli dávám dolů tuk a ne svaly :( Dneska jsem měla záchvat smíchu, když synek koukal do talíře na sekanou, pořádnou porci a povídá - Já to sním a odhubnu - :lol: :lol: :lol:
Tak pozor jo, né abyste odhubly :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 19 říj 2006 18:56 

Já jsem před operací měla 104 kg a teď jsem na 93 kg.V pase mám -12 cm a boky -13cm.
Dnes jsem měla prohlídku u pana Dr.Melechovského a opět jsme byla pochválená.Když jsem se ptala na doplnění komůrky,tak mi říkal,že by to u mě bylo zbytečné,protože hubnu přesně,jak mám.Říkal že to je stejné jako když velký chlap shodí 20kg.I když já bych byla ráda kdyby to šlo trochu rychleji...,ale zaplať pán bůh za to!!!
Markéto fakt dobrý!!! Jak to děláš,že to letí tak dolů???
L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 říj 2006 08:22 

Tak už mi volalli termín. :!: :!: :!: V pondělí 23.10. mám tam být v 7:00 hod ráno, a hned dopoledne jdu na zákrok :shock: Teda teď jsem z toho úplně hyn. Konečně :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 říj 2006 10:37 

TeĎ jsem to tady objevila. Tak to je paráda. To mám akorát narozeniny, tak to bude všechno v pohodě. Paráda. Držím palce a v úterý už budeš fit. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku: Pro L.
PříspěvekNapsal: 20 říj 2006 13:30 

Ahoj díky za pochvalu.I u tebe je to super.Taky tě musím pochválit.
Ptáš se jak to dělám,že to jde tak rychle dolů?Jím přesně 6 krát denně po malém množství,ale hlavně cvičím na :roll: rotopedu a na orbitreku.A chodím ještě každý druhý den plavat.Tak si myslím že když je víc pohyhu tak to jde dolů mnohem líp.Ty taky cvičíš?Já měla teď kontrolu u Doktorky Doležalové a minule u Melechovského.Jsou tam všichni super.Tak ti držím palečky .Ahoj všem Markéta :roll: :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 říj 2006 15:44 

Ahojda,já denně jezdím na rotopedu a snažím se dělat něco jako sklapovačky :lol: .
L.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 říj 2006 16:44 

:wink: AHOJENKY SLUNÍČKA....sice sem huš ted moc nepíšu,vlastně téměř vůbec ale pořád Vás den co den čtu a nezanevřela jsem na Vás...gratuluji Vám k úspěchům,krásně nám to Všem jde...Já jsem ted týden po doplnění komůrky po prvé ...ale nic moc nepocituji nějakou změnu..asi mi to málo doplnili.Do toho jsem přestala před měsícem kouřit,byla jsem pochválená ,že aji přes šílené chutě kdy nevíte co byste do pusinky narvali jsem dala dolu 1kg hihihhi...čekala ,že trošku naberu..ale ustála jsem to a ted se vracím zpět do řádného režimu.Mám dole celkem -24kg za 7měsíců.Ted hubnu spíše na objemu a odpaluju ten tuk v posilovně,začíná se mi to stávat drogou jenž potřebuji 3x týdně.Krásně se formuje postava...zmizeli ty velké boky ..nohy zeštíhlují týden po týdnu,zadeček se formuje,,,bříško se začíná bát a utíká :wink: Tak se držte..jsem tu pořád a čtu Vás...pa pa Mili...

P.S.asi blbnu..hubnu,nekouřím a ke všemu jsem se začala učit anglinu hihihihi...Prostě začínám žít ten lepší život :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 říj 2006 16:55 

Milčo moc gratuluju, když to tak krásně jde, člověku se hned chce nějak víc žít. Má pocit, že toho tolik dokáže. S tou angličtinou vůbec neblbneš, naopak je to super...
Jentak dál pa Mirča

Naposledy upravil GeminiM dne 22 říj 2006 08:07, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 21 říj 2006 20:40 

Tedy Milco, ty jsi dobrá, já jsem právě když jsem přestala kouřit přibrala skoro 20 kg. Dolu jsem pak dala 10 sama a dál nic. Proto jsem vlastně hledala pomoc a našla na Iscar. Takže už nekouřím, za chlapama neběhám, přestala jsem pít, teď i přestanu i jíst a pak už je jen krůček k -přestat dýchat.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 13:03 

Gemini, Zítra až se probudíš, nahoď úsměv a hurá na to. :D :D :D
Nedej se !!!!Držíme všichni palce :lol: :D :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 13:43 

Díky Betty :P

Předmět příspěvku: operace
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 18:22 

Ahojky všem,chtěla bych vám poděkovat,že jste na mne myslely.Takže jsem nastoupila k hospital.a v den operace,když jsem nervozní čekala,že mne odvezou jsem se dozvěděla od lékaře,že se radí a raději místo bandáže by mi v listopadu udělali mini-gastrický ba-pass.Takže jsem šla domu.Něco jsem o tom zákroku věděla,ale chtěla jsem vědět kde to u nás dělají atd.Dlouho mi trvalo než jsem se pro bandáž rozhodla a yačala si vše kolem toho vyřizovat.Z mého pohledu je to velký rozdíl bandáž nebo ba-pass.Zatím mám v hlavě pořádný zmatek,pořád se mi to honí hlavou. :roll: :roll: :( čauky

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 říj 2006 18:35 

Ahojky timko, vítám tě zpátky mezi náma. :D :D :D - Jen se zeptám, a co když řekneš že ten by-pass nechceš? Co se stane ppotom? :idea: :idea:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina