fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 15 zář 2025 00:49

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 753  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2007 15:48 

Teda holky !! To není zdravotnictvím. To tam museli být nějací debilové - pardon. Musím se bránit, protože jsem zdravotní sestra, ale tohle mě taky vždy naštve. To by jste měli vidět, jak se rozčiluju třeba na neurologii, kde dost často leží můj malý synovec - o kterém jsem tady už psala - a to jenom proto, že třeba u nás na oddělení se snažíme veskrze vyhovět pacientům, hýčkáme si jeko v bavlnce a pak vidím jak to jinde flákaj a vznikají z toho právě tyto řeči jako třeba, že to zdravotnictví je příšerný atd.

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2007 17:24 

No nazdar! Chvíli tu nejsem a co je tu novinek. Chudák Maruška co si musela všechno vytrpět a nakonec se z toho vyklubal slepák. Maruško moc tě zdravím a snad sis ten " pohár hořkosti vypila až do dna" a teď to bude už jen a jen dobré moc ti to přeju a ještě aby ti pak vrátili ten port.

Gábi ty naše sprinterko jak to tak vypadá tak tě už nikdy nedohoním a k doplnění ti moc gratuluju. My jdem s Taky10 do Iscare v úterý tak uvidíme jaké tam jsou změny a podáme zprávu. To jsem teda zvědavá jestli mi taky nabídnou doplnění jsem 5 měsíců po operaci.

Taky10 Doufám, že se uvidíme v úterý v Iscare budu tam v 8.15, pokud budeš chtít tak na tebe počkám a můžeme chvíli pokecat. Telefon ti posílám na SZ tvůj mám ze studentky. Pěkný barevný metřík, doufám, že máš hodně pěněz na kreditkách aby ta taška byla brzo plná (kileček) jo a do ježíška chceš být v cíli? Neskromné přání, já chci sundat 4 kg do 1.ledna.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2007 18:03 

Olčo, já dorazím tak v 9 hod, jestli budeš mít čas, můžem někam na kafe, já mám být v ordinaci v 10.15.
V cíli chci být, ale napsala jsem to špatně, chci mít pod těch 80 kg, pořád to nějak nejde.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2007 18:04 

No tak Nikčo, já to tak nemyslela, neházím všechny do jednoho pytle :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2007 18:11 

Já vím, že to tak nemyslíte. Alespoň na mě ne co :wink: :roll:

Takhle to vlastně funguje u všech profesí. :roll:

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2007 21:29 

Tak to je hrůza s tou Maruškou, musím jí zítra napsat zprávu, mám na ní taky číslo. Ještě, že to přežila. Teď jí bude čekat chudinku ještě další operace portu a žlučníku. No, to je síla.
Holky díky za rady. Alenko - tak přesně tu dietu, co jsi mi našla, mám vytištěnou na papíře z Iscare a to je tedy hrůza. Já miluju koření, já miluju smažený a neumím zahustit omáčku jen opraženou moukou, no hrůza. Zkrátka tak měsíc a po kontrole v Iscare si začnu přidávat a zkoušet, co vydržím. Moje mamka přijela po žlučníku domů (tedy před 30-ti lety) a dala si knedlo-vepřo-zelo a bylo hotovo. A vůbec nic jí nebylo. Dýl jak měsíc to nevydržím, jinak mě to zabije. Ale jinak díky za recepty, ty teď ten měsíc budu používat (teda doufám, že jen měsíc).
A Gábi koukni na můj profil :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 26 říj 2007 22:01 

Elenko, no diety jsou všeobecně vždy hnusné a nedobré :x :x ale, co naděláš, když ti ji předepíší :wink: já se podobně stravuji už hodně roků, minimum smažených jídel, tuků, žádné zásmažky a tučná jídla :wink: a je mi to stejně prd platné :cry: :cry:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 říj 2007 13:05 

To to jsi Alenko fakt dobrá, protože tohle by mě zabilo. Já mluju ostrá jídla, kořeněná a tohle jídlo bez chuti mě fakt doráží. Já nemusím mít nějaký tučný věci, což je teď i logický, ale udělat omáčku bez cibule na oleji, to fakt není ani možný. Chvíli to vydržím a pak budu riskovat. Taky ta zelenina. Já teď pořád jedla zeleninový saláty a co můžu jíst teď? Prd. Miluju okurky - nesmím, miluju papriky - nesmím, zkrátka i co se diety na hubnutí týče je to nanic. Budu mít zaručeně šílenou zácpu, protože když nebudu mít tuk ani vlákninu, tak je to jasný. Ale já si jen stěžuju. Zkrátka doufám, že je to jen přechodná situace a brzo budu moct jíst, co budu chtít. Potěšilo mě, že hodně holek tady vlastně ani žádnou dietu po žlučníku nedrželo, tak doufám, že když to chvíli vydržím a pak začnu postupně zkoušet, co můžu, tak že mě to nezabije.
Jinak psala jsem Marii - má ještě teplotu a antibiotika, takže domů jí nepustí. Ale psala, že jí je líp, tak to je dobře.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 říj 2007 14:02 

a kdo tě operoval? Mně operoval MElechovský, ale propouštěl Svoboda a ten mi právě řekl, že nemusím žádnou žlučníkovou dietu vzhledem k tomu, že jsem po bandáži již držet, protože je to vlastně totéž.

Jinak ode mě prosím pozdravuj Marušku, že jí moc a moc držím palce, ať jí je už líp a může jít domů, i když pokud má ještě teplotu, tak je lepší, že si ji tam nechali, aby byla pod kontrolou. Taky si holka užila. Držím jíá palečky a tobě ovšem taky. Kdy jdeš na kontrolu na stehy? Sejdeme se?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 říj 2007 18:36 

Martina má vlastně pravdu s tou dietou :roll: :roll: ono stravování při bandáži hodně připomíná žlučníkovou dietu a k tomu ještě ty naše pidi porce :lol: :lol: tak to nemůže opravdu nikomu ublížit :wink: :wink: musíš Elenko vyzkoušet, co ti dělá dobře a co ti bude dělat problémy a vytvořit si svůj jídelníček :P :P a smažená jídla, to mi říkal doktor, že si mám vzít vždy ten první usmažený kousek :!: :!: a koření já používám skoro všechno, mám také ráda kořeněná jídla :oops: :oops: ale jsem již dlouho po operaci :wink: časem určitě zjistíš, že můžeš jíst skoro vše :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 27 říj 2007 20:43 

Tak Maruška mi psala,že má teplotu, tak ji asi nepustili, to by se tu jinak objevila a nechtěla jsem ji znovu psát a rušit ji

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 říj 2007 14:41 

Marti, ona to asi bude pravda, že je to stejná dieta jako po bandáži, ale problém je asi v tom, že já nedržím žádnou bandážovou dietu!!!!!!!!!!!!!! Já zkrátka jím všechno. Copak Marti, ty jíš jen maso na vodě, neuděláš si ho na trošce oleje, nebo nejíš omáčky, které se dělají na cibuli a zahušťují jíškou? Řízky, atd. atd. Nebo vůbec po bandáži nejíš okurky, papriky, rajčata, zelí, fazole atd. Nejíš čerstvý pečivo, melouny, víno nepiješ aspoň kapku alkoholu atd. To je přece hloupost. A tohle vše je ve žlučníkovej dietě zakázaný. Žádnej pepř, žádný koření kromě soli, sladké papriky a kmínu. To proto se tak trápím, protože zkrátka takhle jíst neumim a nechci. A hlavně neumím ani takhle vařit. Takže rozhodně nesouhlasím, že je to stejný jako po bandáži. Jo a operoval mě taky Melechovský a propouštěl taky on. A taky mi říkal, že je to skoro stejný, ale mě to teda nepřijde skoro stejný.

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 říj 2007 14:48 

No já právě jím všechno. Od začátku, co jsem po žlučníku přišla. Zkoušela jsem to pamalu, ale dietu jssem nedržela. Omáčky jím, smažený řízek si dám taky a měla jsem i česnek a všechno |OK. Možná to bude i tím, že jsem operaci podstoupila dřív, než jsem začala mít nějaké extra velké problémy. Samozřejmě, že je na každém jak se s tím popere, ale jak jsem viděla tu žlučníkovou dietu, tak s tou bych se asi nepoprala, přeprala by mě v okamžiku čtení :lol: :lol: :lol: .

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 říj 2007 16:23 

Martino moc pěkný metřík :P jsem zvědavá o kolik poskočí až uříznou to bříško.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 28 říj 2007 17:20 

Díky, ten starý mi prostě zmizel :cry: :cry: :cry: , tak jsem si musela udělat nový. No a taky jsem na něm musela přiznat, že mám o kilo víc než předtím. A na to kolik mi operací zmizí jsem taky moc zvědavá. No ono to asi hned nepoznám, protože to bude zřejmě zpočátku pěkně nateklý. No uvidím. Jak se to blíží, tak mám pořád větší a větší strach. Ale bude tam renata na bandáži, tak se snad potkáme a bude tam někdo na pokec. Když už se míjím s tebou a Martinou. :roll:

13. 11. 2006 - bandáž při 115 kg - pro obtíže odstraněna
5. 12. 2008 - tubulizace Turnov a je to úžasný
12. 10. 2010 - abdominoplastika s vymodelováním pupíka
15. 11. 2011 - redukce nohou

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11291 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 180, 181, 182, 183, 184, 185, 186 ... 753  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina