BettyK:
všichni, kdo máme bariatrickou operaci a máme ji dobře provedenou, ztrácíme nejen kila, ale také vlasy. Zrovna teď ve čtvrtek jsem se o tom bavila s dr. Vraným - sám se mě ptal zda-li mi vlasy padají a co na to beru. Osobně bych klidně padání vlasů vyměnila za ztrátu jiného porostu těla, ale to neovlivním
Před operací jsem měla cop tlustý jako ruka, nyní mám takový směšný myší ocásek

Vlasy jsem měla také až na zadek. Nevydržela jsem a nechala se ostříhat někam pod lopatky. Vlasy se mi sice ihned nezahustily, neuzdravily.... zázraky do života nepatří, ale časem, co beru Plantur 39 (kapsle a tonikum), mi po dvou měsících přestávají padat, začíná mi růst podrost, vlasy mi sílí, lesknou se... a myslím, že až podrost doroste, tak jich sice nebude tolik, co jich bylo před operací, ale bude jich opět dost.
Koneckonců má to jednu výhodu - ušetřím u holiče za barvu i práci. Barva mi nyní stačí jedna - dříve jsem potřebovala tři

a kadeřník už mě nemusí půl hodiny prostříhávat jako ovci. Stačí jen ostříhat a jít
Betynko, neboj se toho. Vlasy ti budou padat třeba čtyři měsíce, krize bude tak 6-8 týdnů, ale pak se to začne zlepšovat. Ztratila jsi hubnutím hodně minerálů a vitamínů a tělo se s tím takto vyrovnává. Osobně si myslím, že se klidně ostříhej, vlasy dorostou, ozdraví se a nakonec změna je život

Držím palce a myslím na tebe.

40let, dvě děti, chápající skoromanžel
10/2009 bandáž Iscare
18.2.2014 bandáž pro obtíže odstraněna, Jablonec n.N.
23.5.2014 R-Y bypass prim. Vraný, Jablonec n.N
a uvidíme.....