Zdravím vás všechny,
byla jsem dneska na kontrole ve Vítkovicích a musím říct, že mi doktor Foltys pěkně vytřel zrak. Čekala jsem, že mě pochválí, nebo se aspoň nejak pozitivně vyjádří, ale dozvěděla jsem se, že jsem prý zhubla málo

Nevím, nezdá se mi 30 kg za necelé 4 měsíce málo, ale panu doktorovi ano. Kdyby aspoň byl milý, ale tím stylem jakým na mě mluvil...No když jsem odcházela z nemocnice, chtělo se mi brečet.
Řekl, že je podezřelé, že jsem za první měsíc zhubla 14 kg a pak za další 3 měsíce jen 16 kg. Vysvětlila jsem mu, že za pobyt v nemocnici mi ubylo sice 8 kg, ale od té doby shazuju pravidelně dolů kolem 5 kg za měsíc, nezávisle na tom, jestli jsem měla kašovitou nebo pak už tuhou stravu. No podle něj bych se měla nad sebou zamyslet...
Řeknu vám, že jsem odcházela s opravdu strašným pocitem, protože jsem to opravdu nečekala, a mám chuť se na nějaké pravidelné vyvážené jídlo vykašlat, vykašlat se na zapisování jídelníčku a všeho toho okolo... Bylo a je to asi k ničemu, a nevím jestli mě ještě někdo donutí k němu na kontrolu jít. Mimochodem mě ani nezvážil ani neprohlédl, jenom si zapisoval do počítače.
Vím, že nejím na 100% zdravě a tak, jak by se správně mělo, a že bych měla více pít... Ale do dneska jsem se sebou byla spokojená. Teď jsem od rána ve stresu a nic nejim, protože po jediném soustu je mi hned špatně, a celý den mám průjem.