Miska23:
Misko, nedepkař

, to je naprosto OK. Mám stejný typ operace z Jablonce jako ty a z počátku jsem také snědla mnohem méně, než dokážu zdlábnout teď. Třeba bílý rohlík sním také celý, zdá se mi to dost, takže si raději kupuji pečivo celozrnné, černé, které je hutnější a sní se ho méně. Třeba celozrnného rohlíku sním půlku a ani ťuk, už ani tu šunku ne. Je pravda, že když k bílému rohlíku jím šunku, tak na mě je moc sytá a pokud si dám celý plátek výběrové 94% šunky, tak rohlíku sním trochu více než polovinu a už nemůžu. Jím hodně pomalu (to je důležité, kvůli pocitu nasycení).
Žaludek se roztáhne přesně tak, jak psala Annax, splaskne otok, zahojí se rány, piješ..... ale to je úplně v pořádku, roztáhne se jen maličko, pokud dodržuješ vše tak, jak píšeš.
A že ve zkouškovém "hřešíš" čokoládou? Dej si, mozek potřebuje sladké. Určitě ji nesníš půl tabulky, ale jen třeba tři kostičky. To já také

A stane se mi, že mám někdy takovou chuť na sladké, že sním i deset kostiček - ne najednou, ale během celého dne. A stejně si myslím, že je to OK. Tělo si to žádá, takže mu udělám dobře

Není to každý den, třeba jednou do měsíce...
Gratuluji ti, jak jsi krásně zhubla. Podle toho, co píšeš, jde vše tak, jak má. Tak hlavu vzhůru.

40let, dvě děti, chápající skoromanžel
10/2009 bandáž Iscare
18.2.2014 bandáž pro obtíže odstraněna, Jablonec n.N.
23.5.2014 R-Y bypass prim. Vraný, Jablonec n.N
a uvidíme.....