Dyl....souhlasím s Kytičkou,není to málo..pomatuji si jednu spolupacientku z OB kliniky a ta at se snažila jak se snažila po plikaci nedala víc než deset kilo dolů,to dodržovala porce,pití atd...cvičila,naštěstí jí pak v Jablonci pomohli a konečně se jí podařilo to kvůli čemu do toho šla.....ale také mě mrzí,že to doma máš tak těžké,víš taky se ten můj doma změnil tak trošku když jsem dala dolů skoro 60kg před dvěma roky,víc se mě ptal kam jedu,proč když jdu s ním se neoblékám tak jako když jedu někam s kamarádkama....dřív mu to bylo jedno kam jdu,tak měla jsem 135kg...to se o mě nebál,ale ted mě podporuje....akorád jak jsem začla přibírat i po reopce a to hned....tak mi tenkrát říkal,Ilono já tě tam znovu tak daleko vozit nebudu....když viděl že jím víc než bych měla,ale když já necítila žádné právě omezení...a měla hlad....tak pak nakonec pochopil ,když slyšel o tom že hodně z OB kliniky jezdí opět se přeoperovat jinam.....tak mě ted prostě a i mou kamarádku bude vozit o sto km dál....on rád jezdí,aspon to

noo ale to se nesmíme kochat po Praze,to říkám tomu když se drobátko zatouláme a neposlechnem navigaci v autě....bo se nám ta cesta nelíbí a myslíme si ,že máme jet jiným směrem,ono se to pak teda ukáže ,ale to už najedem o pár km víc.....ale to bylo jen poprvé....směr Jablonec,tak já doufám,že ted to bude v úterý OK....Dylynko...těžko ti radit na dálku ,když neznám tvůj rodinný život...ale kamarádka hodně pomůže to má Kytička pravdu....