ronivera28: Ahoj, děkuji moc za pochvalu, to vždy potěší. Jak sama píšeš o tom shození před operací. Tak jsem i já musel shodit 5 kg. Ale bylo to opravdu těžké. Buď to nešlo a nebo když už se povedlo, tak byl problém to udržet. Ve finále jsem shodil do operace jen něco málo přes dvě kila a to jsem byl rád. Jinak během operace byl problém ani ne tak ta váha jak ztučnělé játra. Kvůli těm byl při operaci problém že překrývali moc žaludek a blbě se tam dostávali. Ale nakonec to dopadlo dobře a dnes jsem hodně spokojený a šťastný člověk.
Jinak doktor Vaverka je v pohodě doktor, jen někdy náladoví

Ale to jsme koneckonců občas všichni. Ale nemůžu si na něj vůbec stěžovat, operaci provedl perfektně a i pooperační péče byla skvělá. Hlavně se ničeho neboj, není to nic hrozného co by se nedalo přežít. Než se naděješ, tak budeš po operaci a bude ti jen líp a líp. A kila půjdou pěkně dolů.
Jinak co se týká jídla, tak já zvládnu v pohodě sníst celý rohlík. Jinak dodržuji porci max 150g co 2 až 3 hodiny.
Pokud mě začne honit mlsná a chutě, tak to řeším tak že si dám nějaké sladké pití a nebo žvejku. A když je po ruce něco sladkého tak si uzobnu kousek a je hned po chutích. Ale pokud se naučíš své chutě ovládat tak je to lepší. Ale někdy to prostě nejde se ovládnout