Ahoj hubeňouři a vy ostatní, co budete hubení za pár měsíců. Já jsem v Bohumínské nemocnici. Nebojte, s bříškem nic, tam vše v pořádku. Tentokrát jsem si vymyslela jinou nemoc. Mám v noze zánět žil. Chodila jsem s vnoučátky po ZOO a asi jsem ty nožky nějak moc namohla. Dnes kolem poledne mi bylo nějak šoufl, teplotka jen malinko zvýšená 37,4 a nějak špatně jsem dýchala. Myslela jsem, že nějaký virus, třeba chycené průdušky, tak jsem si lehla...a po probuzení ve 13 hodin mě bolelo lýtko od podkolení a celý spodek nohy dokolečka. Zavolala jsem obvoďákovi, ale ordinoval jen do 12 a pak oběhává pacienty doma. Sestřička radila, že nemám čekat do zítra, že mám jet hned do nemocnice, udělají mi sono žil a nasadí léčbu. A taky že jo. Dopler žil - zánět a nějaké defekty žil, okamžitě sednout na vůzek a už ani krok, kvůli nebezpečí plicní embolie, kterou jsem měla v roce 2009. Ještě RTG plic a příjem na chirurgii. A doma dvě vnoučátka u babičky na jarních prázdninách

Tak jsou doma s dědečkem. Můj miláček je správný chlap a určitě si s nimi poradí. Dneska měli slíbený bazén....ale babička si polehává v nemocnici. Ach jo. Tak tu ležím, nacévkovaná, infuzi a nesmím se ani hnout - ještěže mám noťásek a můžu komunikovat aspoň takhle. Jen věřím, že mě brzo pustí a sraz v Porubě nezmeškám.