Musím se smát,co tu psala Helenka...taky to tu máme podobné,hlavně co se týká toho jak mě taky nechávaj bez jídla a až třeba kolem třetí mi přišla říci sestřička,že je nějaký problém na salá technický a že mi ještě příde nějaký doktor říci,jestli mě budou operovat moc jsem tomu stejně šanci nedávala,bo jako tak dlouho dělat pak mojí opku,o které pan doktor říkal,že má trvat tři hodky,tak to by stejně už takhle odpo nedělali...tak si kolem páté pak nesu příbory jako že jdu teda na véču když zase nic až od půlnoci,no prd....prej na mě asi zapomněli jak semnou nepočítali,nu což já byla štastná,že se můžu napít vody,ale je pěkně na dvě věci každej den do mě perou injekce,ráno dostanu oblbováky a odpo mi řeknou že až zase druhý den,viděla jsem tu proběhnout pana primáře je mi ho líto,má toho moc,ale já tu prostě zabírám lůžko těm babičkám co tu to mají akutní,tohle jsem n ikdy tady nečetla,že by měli někdy takový problém,dokonce jsem si i s p.primářem prohodila větu jak jsem byla na chodbě,sem se mu chtěla připomenout,tak říkal tak máte tu menstruaci cooo,a já mu říkám,ano o dva týdny dříve,ale řekla jsem mu že ten druhý doktor ráno na vizitě řekl,že si mám skočit pro tampony,tak jsem to udělala....na to pan primář nic neříkal,spíš mi tak smutně řekl,že mají problém na Jipu s místem....a to mi je tu jasný už dva dni,on neví kam dřív chudák skočit,ale asi nás co to nemáme zase tak nutný,tak y si měl nechat na já nevím kdy,chce nám vyhovět...a pak....no jsem zvědavá co teda zítra,asi mě zase jak mi tak rádi říkají nechají lačnět a nebo at mě raději fakt pošlou domu,je to sice blbí když to mám tak daleko,ale co by se dalo dělat....Helen chudák je na opiátech na pokoji,asi by měla mít taky svůj klid na Jipu,ale není místo,jsou tam asi těžší případy.....já jsem si tu docela už zvykla,ale doma se mi hroutí,když jim říkám každej den že nic...tak se tu mějte pááá..ještě že mám na pokoji pani co je tak nabitá optimis,bo bez ní by to asi bylo o hodně těžké a taky mě dali vlastně tam kde jsou úplně jiné případy a neumím si představit ,že s hadičkama bych chodila až na konec chodby a čekala ve frontě na sprchu,na té druhé půlce jak je Helen tak tam mají vše na pokoji,tak aspon že tak....
|