Všechny vás moc zdravím....ještě jsem sem zaskočila než půjdu lehnout,moc jsem toho v Jablonci nenaspala

v noci jsme měli debaty na pokoji a pak se mi zase spát nechtělo,přijeli jsme domů kolem půl čtvrté odpo,ale jsem docela z té cesty jak zpráskanej pes,co jsem tam zažila střídáním pokojů za mých osm dní,to by bylo na román,tolik příběhů co se u jiných pacientů odehrává,přístupy sestřiček a lékařů atd.....nooo ouvej mi bylo jen do neděle,ale když na mě jedna sestřička se vrhla a to jsem na chvilku zavřela oko,tak mi říká jdu vytáhnout tu hadici,ještě že to bylo tak nečekané..hihihi...
To byl pro mě problém největší,ale asi jediný,až na jiné komlikace které mi vešly do cesty,ale pak už bylo jen dobře....
Když jsem viděla u Helen K. tu plastiku....tak jsem si říkala,že jsem radši si ji taky nenechala dělat od pana primáře,má to fakt moc pěkně vypracované a jak odjížděla domů tak krásný kabátek už na ní vysel,jak ještě pěkně pohubla dál po plastice,ale řeknu vám mají tam toho fakt hodně..dneska tam bylo na příjmu zase tolik lidí.....
Dudlík....já vím že se mi to lehce říká,když mám už taky po plastice,ale na OB...ale tak jak to mám Helen udělané,uvidíš líbilo by se ti to a nikde nic nepřetéká v olasti břicha,ano chvilku to bolí,ale dá se to..je to pak taková úleva když odezní bolesti ...
Jinak gratuluji ke shozeným kilečkům a chápu i ty smutné,co by chtěli srazit toho dolů co nejvíc anejrychleji....tak se držte