Helenko....neznám tě jen takhle virtuálně,ale úplně jsem zděšená co všechno tebe a jiné potkalo,přeji ti rychlý návrat s krásnou nožkou domů
Helen.Kocova....tak kočko vidím,že si užíváš krásných slunečních dní a to je dobře,moc ti to přeju,já jsem ted drobátko jako zpráskanej pes po sobotě,bo sem si šla jak srna brna

po procházku se psem,fakt néé víc než 500M asi,vrátím se zpět pověsím prádlo a najdou se mi nějak udělalo špatně,tak sem se zvedla z postele jako ,že to rozchodím a prd...sesunula jsem se k zemi,chvíli sem jen tak ležela a pak jsem zavolala na přítele,ten přiběhl a snažil se mi pomoct,no jak se mi tohle ještě nikhdá nestalo tak sem mu prej odlela znovu,úplně sem přestávala slyšet a proběhlo mi hlavou jako,že aaaa už je to tu poslední chvilka,nikdy dřív se mi to nestalo a to jsem byla na OB na plikaci už před třemi roky,no prej mě profackoval a dal do postele,mezitím přiběhli mamka a segra ,moje dcera a bylo to jak lékařské konsilium,nooo pořád chtěli volat sanitku,naštěstí mi ji nevolali,nechtěla jsem aby mi s tím břichem náhodou něco neudělali,takže dědovo tlakoměr jel na plný obrátky a střídala jsem teplotu na 32st.a tlak 90 na 6O....abych to zkrátila jela jsem po neděli hned k obvodákovi,jestli jsem neměla náhodou infarkt,tak prej dobrý,že jsem tou únavou prostě omdlela a musím sse šetřit a bez nikoho nechodit na procázky,,jooooo a to nejdůležitější dneska už to všici doma víme,mají se dát nohy nahorů,aby se prokrvil mozek,tak já to dřív slyšela od kamarádek,ale vůbec jsme si na tohle nikdo nevzpomněl.....ale je to asi i tím úbytkem odedne nástupu do nemocnice mám 9kilo dole to je teda dva týdny....zimnice děs běs,ale na to jsem už zvyklá z dřívějška....ale bude to lepší.....jsou na tom lidé mnohem hůř,to sem si tam říkala pokaždé co jsem měla tu sondu,hadici hnusnou v nose
Přeji všem krásné sluníčkové odpoledne..