Zdravím děvčátka,
omlouvám se za dlouho odmlku, ale možná si vybavujete, jak jsem minulé pondělí psala o ranním zvracení...
Celé dopoledne mi bylo šoufl, okolo desáté jsem zvracela znovu... to už jsem volala na kliniku a doporučili, ať přijedu. Než přijel přítel z práce, aby mně odvezl, zvracela jsem ještě šestkrát (během 45 minut), břicho mně pokaždé strašně bolelo a bylo to veselé. Na klinice mi změřili tlak 78/60, když se MUDr. dotkl břicha a já začala navalovat, bylo vymalováno. Udělali mi odběry a přijali mně zpět na lůžkové. Celou dobu mně hodně bolel žaludek, průběžně jsem i přes léky zvracela, bolest tlumili silnými opiáty.
Zdálo se, že jsem si jen podráždila žaludek - identifikovali jsme dvě možné příčiny - čaj s citronem, nebo už možná jetý vývar. Jen doktory znervozňovalo, že mi furt stoupali zánětlivé parametry, byli z toho docela nervozní. Gastro dopadlo dobře, ukázalo jen oteklý hřeben plikace - ze zvracení, ale žádné krvácení nebo potrhání stehů. Ve čt mi udělali sono a tam se prý ukázal podrážděný žlučník... Jenže mně vůbec nebolel, čemuž nemohli věřit

. Pořád chodili a prohmátavali a nevěřícně se ptali, tady Vás to vážně nebolí? A mně celou dobu bolel jen ten oteklý žaludek...
Nakonec nasadili antibiotika a od té doby se to začalo krásně dávat dopořádku. Dnes už mně propustili (hurá, byla jsem tam 8 dní), ale začínám od začátku - 14 dní tekuté, pak kaše a k tomu žlučníkovou dietu, takže pestrost ještě omezenější než předtím. A aby toho nebylo málo, tak mi chtějí vzít ten žlučník. O tom se buud radit se švagrem - chirurgem, protože mně fakt vůbec nebolel a nikdy jsem s ním trable neměla... nechci se ho vzdávat, pokud to není nutné...
Poučení - všechno jídlo extra čerstvé, budu teď na kvalitu prý mnohem citlivější...
Jo a jinak jsem si užila pět dní jen na kapačkách, to byla fakt bomba...

29 let,178 cm, skvělý partner, střelený pes
201516.03.-obezita III.stupně-max
135,5,BMI-42,8 06.05.-plikace,OB klinika,
129,BMI-40,710.05.-obezita II.stupně,
126,BMI-39,828.07.-obezita I.stupně,
110,BMI-34.716.09.-
POLOVINA,
104,BMI-32,808.11.-
DVOUCIFERNÁ,
99,3,BMI-31,310.12.-nadváha,
94,4,BMI-29,8