Tak se pomalu dávám do kupy, ale jde to ztuha... Žaludek sice nebolí, ale nevolnosti jsou horší než po operaci... Hlavně už jsem měla krásně vychytané, co můžu a a v jakém množství a v který denní čas a to už teď bohužel neplatí

.
Ale byla jsem dnes na vtipné kontrole... Povídám paní doktorce, že žaludek strašně na vodě, piju jen po douškách, občas trochu navaluju... a provinile jsem se jí přiznala, že jedno z mála, co udržím bez problémů je ledová vybublaná kola a a že se jí snažím co nejmíň...
Paní doktorka mi vysvětlila, že teď jsem taki strašně oslabená, že do sebe potřebuju dostat jakoukoli energii.
Operace 6.5., jen tekutá strava, 18.5. komplikace, zvracení - žlučníkový zánět po pravděpodobně starém vývaru, 8 dní jen na kapačkách (+posl. tři dny trocha jogurtu), celkový úbytek za přesně tři týdny od operace 16,5kg... není divu že se klepu po ujití pár metrů...
Takže mám od přímo od lékaře nakázánou kolu (normální), ovocné vodové zmrzliny (že ledové to žaludek líp snese) A CO MI VYRAZILO DECH - mám si koupit takový to SAlko, Pikao nebo tak a jednu tubu denně pomaličku vysosat... to je dietka, dámy

Aspoň na dva tři dny, než si žaludek odpočine, zmátoří se a bude přijímat i něco rozumnějšího... tak si odpočinu z kontroly a razím na veselý nákup

No snažím se to brát vesele, ale zas taková sranda to není.. žaludek se houpe a fakt jediné u čeho eprotestuje je ta kola... včera jsem do sebe dostala se vším všudy asi 0,5 litru tekutin, což je děsně málo

. Tak mi držte palce...

29 let,178 cm, skvělý partner, střelený pes
201516.03.-obezita III.stupně-max
135,5,BMI-42,8 06.05.-plikace,OB klinika,
129,BMI-40,710.05.-obezita II.stupně,
126,BMI-39,828.07.-obezita I.stupně,
110,BMI-34.716.09.-
POLOVINA,
104,BMI-32,808.11.-
DVOUCIFERNÁ,
99,3,BMI-31,310.12.-nadváha,
94,4,BMI-29,8