Krásný pozdní večer,nezapomněla jsem na vás,jen ted nepíši,ale pravidelně si to tu čtu sleduji jak se vám daří a ták....
Ellvi....má pravdu Olivka...že zrovna mě se to natáhlo,ale nejdřív jsem si za to mohla sama a pak zase bylo tak plno,že jsem šla na opku až třetí den a tooo sem teda nečekala jak by řekl Kája Gott

,ted už se tomu směju,ale tenkrát mi bylo ouvej v březnu abych byla přesná,bylo tam hodně případů,ale neboj nic dočkáš se jako to tenkrát holky psali tady mě a taky že jooo....jinak ta má kamarádka je taky už dva týdny doma a dobrý,jen jí nedali žádný info,jen ty papíry jak a co má jíst,já si myslela,že to ví,tak jsem za ní šla asi po 4dnech a ona byla tak smutná,že jí váha nejde dolů a že prý jí jen třikrát denně,tak jsem papíry prohlídla a opravdu se to tam píše,ale myslím si že to mysleli jako tři hlavní jídla,a normálně sváči po třech hodkách by měla mít,já jak jsem byla už poněkolikáté na opce,tak jsem věděla jak a co...taky jsem jí poradila to častější pití ,tak snad to nějak zabere,ale už jsem s ní mluvila,tak by to mělo být snad ok,docela mě překvapilo,že tekutou měla psanou jen na dva týdny,ale asi je fakt rozdíl když má někdo baypas a někdo plikaci s kličkou,nebo tubu...
Jinak moooooooc všechny zdravím a věřte ,že si to tu čtu....jak mi opadnou poslední písemky ve škole,tak tu budu mít zase více času na psaní....moc držím palce všem at před opkou nebo po opce.....
Jinak jsem ted na 82kg,takže spokojenost do Jablonce jedu 16.tak bych to ráda dostala pod tu 80sátku tak uvidíme..