Milé dámy chtěla bych se s vámi podělit o změnu, která je po půl roce od operace.
Od opky mám dole 21 kg, už bych snad ani hubnout nechtěla, postava se mi konečně vytvarovala - už nejsem chodící břicho

Na cvičení jsem líná, ale změna těla přinesla i změnu partnera, takže cvičím sexem

.. Stejně mezi námi, je to ten nejlepší tělocvik, co znám.. Nový muž je o hodně mladší a neustále mi říká, jak jsem krásná a úžasná, což si myslím k tomu spokojenému hubnutí hodně přispívá.
Trošku negativní je na tom to, že neustále musím kupovat nové oblečení - protože to co si koupím, mám za 14 dní velké.. Pravda, chodím do sekáčů, ale ne vždy si tam vyberu... Taky mi začaly padat vlasy, ale vím, že to k tomu patří, stejně jako neustálá zimomřivost.. Prostě čekám, až to odezní..
Okolí mě nepoznává, ale každému říkám, že se chlubím cizím peřím, protože to není moje zásluha.. Docentovi Dostalíkovi, který mě operoval na každé kontrole říkám, že je nejúžasnější muž, s nejlepšíma rukama - vždycky , když mě vidí ve dveřích, směje se a říká - Zase mě budete chválit??
Jsem vděčná za tuto šanci, protože sama bych to nedokázala, zkoušela jsem to několikrát, a bezúspěšně.. Já vím, že se budu muset hlídat, protože nic netrvá věčně, ale zatím kolikrát nesním ani 10dkg, protože mě žaludek nepustí. Porce už mám v oku, občas to pro zajímavost převážím, ale ještě jsem se nesekla
Dámy a pánové, velice vám všem tady na fóru děkuji za to, jací jste, že nám všem pomáháte - dobrou radou, nebo jen povzbudivým slovem. Jsem pyšná na to, že jsem vaší součástí..
Přeji krásný a úspěšný víkend.
Lada
Momentálně mám 79 kg, metřík budu aktualizovat příští týden.

Operace 13.1. 2015 Docent Dostalík
Výška 172 cm, rozvedená, 47 let
2 dospělí kluci, bydlím v Ostravě