zdravím všechny ze zataženého Benešovska..
Tomaty: zdravím a vítám tě na foru..

já když jsem byla po plikaci měla jsem zhruba podobné pocity jako ty po 3 měsících a tak jsem se to dalších pár měsíců snažila udržet na těch ml do 150ml max.!!!
A tím jsem shodila za půl roku 22kg, a tím jsem si zvykla v pohodě už větší množství nepozřít, ale po 8 měsících přišel hlad a zavodnování a povolení nití a tím rozmotání plikace..ale byla jsem na OB-čku a tam se o pacienty prostě dál nestarají, nevím kde proběhla opka u tebe, ale rozhodně nepřekračuj více množství potravy než se má, on to žaludeek občas zkouší a opka je jen berlička, která bez našeho snažení nefunguje, hubnutí se zastavuje každému (každý jsme jiný) a zase se rozjede, pokud se ti bude zdát něco divného je vždy lepší navštívit lékaře a domluvit se s ním..ale určitě se snaž dodržovat dané množství, si ještě krátce po opce a na malé porce je potřeba si zvyknout. Držím palce a věř, že vše bude ok!!
Speedy: no možná je to banalita, ale jak píšeš z každé opky by měl mít člověk respekt,je to zásah do těla a věř, že to půjde laparo, srůsty určo máš, ale zase jsi dost zhubl takže to také je ve vnitřku dost znát!! Vše bude ok