Ahoj holky, tak ja tedy napíšu aby to tu trochu frcelo. Reknu vám, ja mam hlavu jak kedlubna. Lezim v diskuzích o bariatrii kazdy večer. Ted jsem ve fazi, kdy se zameruju na ty negativní info. Nevim, zda je to dobře, ale urcite je lepsi byt pripravena na ty nezdary, nez mit nerealna očekávání a pak se položit z prvniho neúspěchu, nebo zklamani.
Ma to fakt kazdy jinak, jak napsala helenka. Me ted vystresla trosku anitram, jak ma pomerne tezke pooperacni obdobi. Ale zase lepší, ze se vubec ozvala. To me strasilo jeste vic, to mlceni....

desim se taky te chvíle na.jip. vetsina z vas psala, ze v tu chvíli hned po opce jste litovaly. Takze vam.muselo byt opravdu desne. Mam strach ze zvraceni....Dámy, ja zvracela naposledy v peti letech, neumim to!
Čtu si na FB jednu anglickou diskusi. Tam se zas objevuji jine veci. Zaprve drzi pred operaci nejakou dvoutydenni tekutou dietu. Ja se teda snazim jist pravidelne, netucne, min sladke, kvuli tem jatrum.a papam ten ostropestřec, jak jste mi doporucily.jo a vic.piju.ale nic jineho tedy. Mne totiz zadny doktor Nic nerekl, ze mam pred opkou zhubnout.jen psCholozka prudila, ze bych mela a taky ze mam na rezim najet uz predem, nebo to nezvladnu....uprimne.rikam, ze vic nedokazu, mam proste hlad.kdybych ho nemela, nebudu si nechavat rezat zaludek, ze jo. No zkratka se mi to v ty hlave všechno vydatne mota
anitram preju ti co nejrychlejsi zotaveni. A s kilama dole a vyssim sebevedimim se bude dobre hledat prace