Ellvi,
právě že myslím, že je docela elastická a stáhnout by se mohla... na břiše to zatím jde krásně, ty ruce mně trochu zlobí.
Estero,
Já mám pohyb docela ráda (čím víc kilo, tím míň mně to samozřejmě bavilo - ani jsem to moc nedávalo), ale teď už zase můžu dělat skoro všechno, co chci
Za odměnu si příští rok nadělím jízdu na koni

Cvičím
2*-3* týdně hodina Orbitrec
3* týdně hodina kruhový trénink
1-2* do měsíce plavání (cca hodina a půl)
Doma obden posiluji právě břicho a ruce.
Co se týče stehen, nemám problém s tím je posílit - já jsme člověk, který na nohou svaly nabere snadno, už teď mám ty nohy výrazně pevnější než předtím,
takže to není roztřesený sulc, ale pořád jsou velké... potřebuju je zeštíhlit úplně...
Proč myslíš, že je složité si při naší stravě vybudovat svaly? Mně lékaři (jsme po embolii, tak jsem nesměla vůbec cvičit)
povolili cvičení od září (předtím jsem aspoň plavala několikrát do týdne), ale od té doby jsme přibrala hodně svalové hmoty...
Myslím, že i toím jsem zhubla tuků víc než mi ukazuje obyč. váha, protože část toho jsou nabrané svaly. Jím "hodně" bílkovin.
Samozřejmě v rámci našich malých porcí, ale přílohám moc nedávám. pečivo už nejím vůbec, občas lžíci br. kaše, rýže, kuskus,
ale hlavně kvalitní bílkoviny...
Jen mi to na pažích nějak "plandá" - asi ne ještě přímo jen kůže, ale celkově se mi nedaří to vymodelovat. Takže kdykoliv si vezmu ěco s krátkým rukávem, tak mně to štve

Je pravda, že ty ruce nemám extra silný, takže jsem s tím posilováním začala pomaleji, aby tu zátěž zvykly, tož snad se výsledky projeví

Budu doufat.
Jinak operaci samozřejmě neřeším teď. Vše výhledově.
Zaprvé si myslím, že nemá cenu to řešit, dokud nebudu mít cílovou váhu a uvidím, jak to bude vše vypadat...
Zadruhé doufám, že se i vzhledem k mému věku to stáhne fakt samo...
Na videa mrknu, ať mám novou inspiraci. Děkuju za odpověď

29 let,178 cm, skvělý partner, střelený pes
201516.03.-obezita III.stupně-max
135,5,BMI-42,8 06.05.-plikace,OB klinika,
129,BMI-40,710.05.-obezita II.stupně,
126,BMI-39,828.07.-obezita I.stupně,
110,BMI-34.716.09.-
POLOVINA,
104,BMI-32,808.11.-
DVOUCIFERNÁ,
99,3,BMI-31,310.12.-nadváha,
94,4,BMI-29,8