Dagmar, Pavlíčka se drž, není za co vyměnit.

Holky, v životě by mě nenapadlo, co při seznamování zažiju. Tak bujnou fantazii jsem neměla. Teď už mám představu, co ženské čeká. Já také zažila na 1.schůzce odhaleného pindíka (ať vím, do čeho jdu, že ho má malého).

Na dotaz, jestli se ráda mazlím, jsem už alergická, přeloženo znamená, co sex, ještě provozuješ? Dokonce chtěl po telefonu domlouvat detaily, jak mu to vyhovuje. Také jsem se ptala toho 27 letého:"Synáčku, co bys chtěl vědět, maminka Ti poradí"? Už se neozval.

Pro potěšení jsem dostávala MMS - postavený pindík (tam dole moc pěkné, kdyby to fungovala i nahoře=mozek, dala bych si říct) s výzvou, že čeká v motelu v jiném městě, ať okamžitě dojedu, že je připraven. Ten pracoval v pohřební službě a chtěl ty mé bombitky. Vrcholem všeho bylo, když se mi na Skype svlékal a onanoval další pako, ovšem měl vlastnoručně šité kožené adamitky.

Ten chtěl švédskou trojku, ať přijedu do Havl.Brodu, že manželka s tím souhlasí.

Jeden mi po první schůzde napsal, že je se mnou spokojen (no to se mi ulevilo).

Další se chtěl u mě ubytovat aspoň v zimě. Bydlel na chatce bez vody. Ten byl také se mnou spokojen, zdála jsem se mu jako pořádná ženská.
Romantickou vsuvkou byly Raníčky (krásné básně o tom jak jsem pro něj /aspoň pro někoho/ žádoucí) od jednoho kuchaře, bohužel vstával brzy ráno do práce, takže už v 5 ráno-já usnula ve 2 ráno, mě budily (začala jsem vypínat na noc mobil). Ale byly hezké, i když těžko uvěřitelné, to jsem nikdy nezažila (a to jsem byla cca 30 let vdaná). Vrcholem blaha pro mě byla jeho zmínka, že jsem málo (ano málo)

boubelatá, že on má rád ještě kulatější ženy. To už jsem měla z toho hledání 120 kg.

Ovšem dorazil mě jeden, co chtěl, ať přiberu, že on pod 150 kg nejde. Ať mi co nejvíc visí (no břicho). Takže holky, až se sejdeme, bude to výživný!

Věk: 55 let, Výška: 170cm, rozvedená, 2 děti - 29 let.
Tubu - Mostiště 10.9. 2015, MUDr. Šimoník
původní váha 134 kg
10.10.2015 - -12 kg 10.3. 2016 - -28 kg
10.11.2015 - -17 kg 10.4. 2016 - -28 kg
10.12.2015 - -19 kg 10.5. 2016 - -29 kg
10. 1.2016 - - 22 kg 10.6.2016 - -33 kg
10. 2.2016 - -25 kg 10.9.2016- -35 kg