zdravím,..
moc děkuji za odpovědi,...
vím,že chybuji,...,ale i přesto jsem s toho zoufalá,...ted se dost snažím tak uvidíme,.zkusím to s tím počtem těch KJ,.

kujuuuu
ještě bych se chtěla zeptat,.
byla jsem 7,4,2015 na abdom,břicha,.. po týdnu jsem byla propuštěna domů,ale hned doma tentýž den mi začala hnisat rána,...,ale strašně,.nemohla jsem chodit a po pravdě se ani cítit,.byl to šílený zápach,..protýkali mi to a nestačila jsem to převazovat,.. nakonec jsem musela na pohotovost,.kam jsem dojížděla každý den na převazy a vyčištění po dobu dvou měsíců,.bylo to šílené,.bolestivé,.a doscela dost jsem si tím vytrpěla,ale pak už to bylo v pořádku,.bala jsem na Ko,..v brně kde mi to dělal prof.Brichta a mohla jsem si sundat konečně pás,ale jen co jsem ho sundala,..tak mi jakoby padlo břicho,.a mám zase menší převiz,.a k tomu měla jsem velký řez skoro do půl zad,.a zůstali mi velký špice,.

jedu znovu na Ko,. pry se uvidí jestli nebudu muset znovu pod nůž:( tak jsem zvědavá,ale ještě bych se chtěla zeptat na nohy,ruce a prsa?? kdo to má za sebou?? bolí to??? děkuji moc,...

30 let,..dcerka 10 let a druh 38 let,....nová láska v mém životě,...můj synek,.,který se narodil 7.2.2014 takže pokračování boje,.
20kg dole před opkou,... 2.11.2011 Tubu Turnov mudr: Hrubý -tak a snad je to nový a krásný začátek nového života,..