Zdravím milé dámy
Jdu vás všechny pozdravit. Já neměla moc o čem psát, a zbytek jsem si nechtěla zakřiknout.
Váha mi stála pomalu měsíc, ale to tady všechny znáte, tak jsem se z toho nehroutila. Jen mi bylo líto, že na 2. svátek vánoční jsem měla 100,7kg a doufala jsem že do konce roku tu 100 pokořím. No a prd.
Měsíc váha stála.
20. ledna jsem nastoupila do práce a jsem moc ráda. Urychleně jsem ukončila nemocenskou a šup do práce. Platově jsem si sice pohoršila, ale mám práci a vypadá to, že super kolektiv. Holky jsou moc hodné a chlapi srandisti, tak je to docela fajn. Jsem sice utahaná, všechno je nové, je toho dost a už mi není 20, ba už ani 40. Ale jsem moc ráda. Jen jsou tam všichni docela paf z mých mini krabiček, ale moc to naštěstí neřeší.
No a minulý pátek jsme měli v práci punčový zákusek. No měla jsem na něj opravdu velkou chuť, tak jsem si nakonec dala. No a ejhle v sobotu váha hupsla dolů a už zpátky tu 100 nepřekročila. No a protože jsme šli na ples, tak jsem se odměnila a šla si koupit nové tancovací botky. Asi bych v těch starých ještě vydržela, ale já byla tak šťastná...
Botky jsou o číslo menší, protože už nemám tak nateklé nohy a mají o trošku vyšší podpatek než ty staré. A tancovalo se mi s tou nižší váhou úplně skvěle.
Loňské plesací šaty jsem nechala ve skříni, protože mi v ramenou a přes prsa plandají a vzala jsem si staré, které jsem sice měla už opravdu dost dlouho, ale když se neobeply kolem mých pneumatik tak hodně jako před tím, tak jsem je měla až na zem a i manžel mě pochválil, jak mi to sluší.
No a protože mám zítra 4 měsíce od operace, upravím si metřík. Ale až zítra, protože ani to si nechci zakřiknout
Jo a ještě si budu muset o víkendu zúžit kalhoty, protože nové si ještě kupovat nebudu a už v nivh docela lítám. Kdybych nikam nechodila, tak by mi to do obchodu stačilo, ale když už chodím do té práce...
Tak vám všem přeji hodně pozitivní nálady, kilečka dolů a hlavně zdravíčko. Já už jsem fit (ťuk, ťuk) a byla jsem včera na aquaaerobicu - no a všechno v pohodě.

11.8.2015 sleev resekce ve Vítkovicích, doc. Holéczy - ZRUŠENO - stopka na sleev resekce
6.10.2015 sleev resekce na Fifejdách Ostrava, doc. Dostalík - ZVLÁDNUTO
6.10.15 - 122 kg
6.11.15.- 110 kg
6.12.15 - 106 kg
6.1.16 - 101 kg
6.2.16 - 98 kg
6.3.16 - 97 kg
6.4.16 - 95 kg
6.5.16 - 92 kg
6.6.16 - 90 kg
6.7.16 - 88 kg
6.8.16 - 86 kg