Gaba: děkuji

..no na jednu stranu pravda, že ženy. rychleji zapomínají na to horší. Já tedy mám tu vlastnost, stále si to připomínat, takže ano, možná po čase řeknu, že je to fajn a co do oblečení, tak už ted mám dobrý pocit z toho co na sebe obléknu (však také to byl měl být přeci cíl této opky).
Ale vím o sobě, že si to budu stále připomínat a určitě vím, že rozhodně at to říkám ted nebo to pak bude po čase, že takovou opku už NIKDY. To není odrazování pro ostatní,jen můj osobní názor..
Tím, že jsem štastná z opky ač na druhý pokus co se bariatrie týče, protože ta mi změnila život a pomohla jak zdravotně, tak psychicky a člověk se cítí dobře, to bylo velmi správné rozhodnutí...shodit tolik kilo bych sama nedala a tak za to to rozhodnutí mám radost sama ze sebe..
Ale můžu říct sama za sebe, že mé rozhodnutí podstoupit plastiku bylo ještě v nemce dost nejisté!! A kdybych k tomu neměla ještě zdravotní důvody, nešla bych do toho..
Špíčky a převis, jsem skrývat po těch letech uměla a dělala bych to dál, ano zdrav.problémy jsou nyní pryč nebo tedy budou až se vše zahojí, ale jak říkám nejsem člověk, který chce trpět pro krásu....
Tot jen mé názory a postoj k tomu všemu. Jinak musím říci, že v JBC mají zlaté ruce a děkuji tam všem a především panu primáři za jejich péči!!!!!!!!