Ahoj všem 
.
Tak dnes je velký den - přesně před rokem jsem podstoupila operaci a tak je čas na trochu bilancování a vzpomínání a tak
Šla jsem na OB Kliniku. Na forum jsem se dostala docela pozdě a pak, jak už mnozí, jsem se bála vyskočit z rozjetého vlaku a odkládat a hledat jinde. Riskla jsem to.
Za sebe musím říct, že si nemůžu moc stěžovat. Znáte mně tady, byla jsem od počátku jen u Vás, nejsem žádný agent z drobků nebo kafemlýnků.
Operace a péče před i po - za sebe jsem spokojená, když jsem měla zánět žaludku (a tady je možná potenciální nespokojenost - měla jsem ho kvůli špatnému jídlu, nebo se něco pokazilo během operace? - nevím, nezjistím), tak péče opět výborná.
Co mi vadí - nechtějí mi udělat rentgen, pouze gastro, prý mi tam povolil jeden steh, ale průběžně ověřují, že plikace drží... od nějakých 95 kg došlo k "ochlazení" - oni mají splněno a moc víc už prý nezhubnu... já bych to ráda dotáhla dále...
Velikost žaludku - že je na OB šijou větší, bude asi pravda... na druhou stranu omezení mám, do přežírání nejdu, ale vejde se tam víc... nejvíc to asi pozoruju u pití...
nicméně i po roce tam to omezení cítit je, takže jestli je 150 ml nebo 250 ml mi asi v této chvíli nevadí.
A teď ta veselá část 
Nejvyšší váha -
135 ,5, v den operace
129, Dnes
84!
Shodila jsem zatím 51 kg a 45 kg od operace jako takové a rozhodně hodlám pokračovat

Z velikosto
54/56 jsem na 42 aněco už mi je i ve velikosti
40.
Váhu mám 84 kg a když to půjde, ráda bych se dostala k 72kg a normálnímu BMI. Zatím mám pořád ještě nadváhu (ale už jen 5 kg do normálu).
Ostatně z Obezity III. stupně to za rok dotáhnout na nadváhu je také super

Pozitiva zdravotní a přiznejme si to i vzhledové jsou neskutečné

. Od nějakých 90 kg níže se začínám cítit už fakt dobře a je to super pocit.
Už nyní mám nejnižší váhu za posledních deset let, takhle mi to naposledy slušelo na maturitěOperace mi změnila život! K lepšímu
a doufám, že to dotáhnu na vysněnou váhu a hlavně, co je důležitější, že to pak udržím Kdo váhá - běžte do toho

Jasně, zpětně bych to udělala jinak, šla bych někam jinam a pravděpodobně spíš na tubu, ale ťuk, ťuk, ťuk, zatím to vypadá, že mám štěstí a plikace drží a že hlavně patřím mezi těch pár šťastných, co s ní zhubnou více než 20-30 kg.
Jo a ještě jedno mé soukromé předsevzetí - "můj" doktor na OB mi říkal, že pod těch 95 už nepůjdu, že maximálně teda, když zaberu tak 85 ale víc už ne... 24.6. mám kontrolu a hodlám mu tam nakráčet se sedmičkou na začátku a ukázat mu
Tak držte palce

29 let,178 cm, skvělý partner, střelený pes
201516.03.-obezita III.stupně-max
135,5,BMI-42,8 06.05.-plikace,OB klinika,
129,BMI-40,710.05.-obezita II.stupně,
126,BMI-39,828.07.-obezita I.stupně,
110,BMI-34.716.09.-
POLOVINA,
104,BMI-32,808.11.-
DVOUCIFERNÁ,
99,3,BMI-31,310.12.-nadváha,
94,4,BMI-29,8