fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 23 srp 2025 00:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2007 18:08 

Gábiklobouk dolů jsi super, jde ti to bezva !

Taky10 Martino vše nejlepší k narozkám a v těch lázní si to užij. Jinak toho 18.11. se těším ale taky to na tom Chodově neznám tak nám musíš určit záchytný bod aby jsme se naztratili a hlavně se sešli v hojném počtu.Kdo je z Prahy nebo okolí po bandáži nebo před a chce si jen tak pokecat je vítán sraz 18.11. na Chodově, čas se ještě upřesní

Evi nesmutni však se to musí pohnout, já teď taky stojím s váhou, ale na rozdíl od tebe vím proč - teď zrovna pocívám vánočku "fuj ta je ale dobrá"

Elenko moc a moc gratuluju a manžel ten musí být na tebe moc hrdý, tak jen tak dál.

Maruško jen se hezky napapkej a ten metřík si posuň ať máš radost už jsi si užila své, tak co? Troška papkání tě nezabije a hlavně posílí!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2007 19:57 

Teda holky, vy jedete lépe jak ta naše Pendolína :roll: :roll: :roll: jen tak dál, dokud vám to jde dolů :!: :!: :!: nádhera, slast pro oči to číst a koukat na vaše metříky :wink: :wink: :wink:
Evičko, nebuď smutná, určitě to ještě půjde dolů :!: :!: :!:
Mě se to taky konečně hejbe, ale zatím metřík neměním, co kdyby se toho moje váha lekla a zase se zastavila :lol: :lol: :lol: :lol:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2007 20:17 

Alenko, tak to je moc dobře, že se ti to konečně hnulo.
To je paráda a já ti to skutečně moc přeju.. z celého srdce!
Zasloužíš si to...po takové době, kdy Tvůj kroužek odpočíval či stávkoval ..
Takže držím pěsti, aby se ti to kilo dole udrželo.. a pokud možno se k němu přidalo další.. a pak zase další... :wink: :wink:

Jo a nejsem smutná, Ali..výstižnější slovo bude "naštvaná". Poslední dobou mě nic nejde.. nedaří se mě. Malej je ještě furt nemocnej, pak k tomu toto počasí mě neuvěřitelně štve, navíc manžel taky neví, kdy má přijít domů (prej moc práce), takže je všechno na mě... K tomu ke všemu je mě pořád zima, spát nemůžu ... převaluju se celou noc..
Dneska ráno jsem si navíc rozřízla ruku. Krájela jsem maso a nějak mě ta kudla sjela a já málem přišla o palec levé ruky! Tele, no!
A pak odpoledne, při uklízení nádobí, jsem rozbila naráz 2hrnky. Ani nevím, co jsem jako dělala a najednou bum !- a jako napotvoru oba na kusy!
Takže jsem usoudila, že dneska jsem sama sobě (a možná i okolí) extrémně nebezpečná, takže už nic nedělám.. :roll: :roll:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2007 20:50 

Evičko, to je podzimní krizovka :( :( to znám, vleze na člověka a ani se nezeptá, zda s tím souhlasíš :evil: :evil: je to potvůrka jedna škaredá :roll: :roll: ale zase bude dobře, uvidíš :shock: :shock:
Kubíček je už dlouho nemocnej, to je skoro od té doby, co jste byli v Olomouci :o :o to člověk pak všechno vnímá černě :x :x
tolik bebínek sis udělala :cry: :cry: foukám ti na bolístky ať tě to tolik nebolí
na manžela se nezlob asi to jinak nejde :) :) až se vrátí, tak zase bude u vás pohoda :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku: Fotky
PříspěvekNapsal: 10 lis 2007 21:58 

Ahoj Marie S.,
díky za radu. Osobně znám Milču , ale nevím, jestli ana to ví.
V každém případě děkuji a hezký víkend ! :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 10 lis 2007 22:42 

Evi jo to taky znám "den blbec" no občas ho má každý co naděláš. Hlavně se nenech otrávit zítra bude určitě líp :P

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 lis 2007 17:13 

Alenko děkuju že mě podporuješ, jsi hodná.. :wink:
Asi to fakt bude v souvislosti s počasím..já nesnáším podzimní pošmourna, mlhy, tmu,.. pak mám fakt deprese raz dva.. Ale člověk se musí snažit myslet a něco pozitivního, pokud se teda něco takovýho najde..
Dneska napadlo fůra sněhu, je to moc krásný - kolem dokola zasněžený stromy, na větvích několikacentimetrový nánosy, krásná zimní atmosféra - jen sluníčko byna nás mohlo vykouknout a bylo by to jedinečný!
Před chvílí jsem se vrátila s dalšího odklízení té dnešní nadílky - to už je za dnešek natahanejch kilo teda. No máme tu tak 25-30cm a pořád ještě padá.
Ali, ano, je to tak - Kubíček onemocněl po návratu z Olomouce, ale víš, že už tam měl rýmu a docela fest prskal, takže to musel chytnout už ve čtvrtek někde... Pak následovaly teploty, bolest ucha, pohotovost, píchání, noční dušení,... No včera konečně dobral antibiotika (po 14dnech), ale pořád má rýmu a kašle snad až z paty. Ale snad je to už na dobré cestě. Doufám v to! :roll: :roll:

Jinak dneska jsem byla šikovná, nic jsem nerozbila.. ani jsem se nepořezala.. a ani nikoho jinýho.....asi to bude tím, že kromě sněhu jsem dnes nic nedělala.. :lol: :lol: :wink:

Alenko, dík moc mamčo moja. Jsem ráda, že Tě mám.. A utěšuju se tím, že se za necelej měsíc zase uvidíme. :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 lis 2007 17:17 

Olinko, ty závodnice jedna!!!! :shock: :shock:
Co to je toto? Těch 5 kilo do cíle ?!?!? To je taková nádhera! Jsi móóóc šikovná!!

I tobě děkuju za podporu.. a doufám, že takový den blbec se mě zase nadlouho vyhne!
Dneska je o něco líp - už i proto, že jsem dnešní den započala Tvojí "zahřívací" radou :oops: :oops: .. a hodlám stejným způsobem dnešní den i zakončit.. :oops: :oops: :oops: :wink: :wink: :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 lis 2007 18:33 

Holky koukám, že některé máte podzimní krizovky. Já jí měla v pátek. A pořádnou. Celý den na cestách - byla jsem na konferenci v Hradci Králové a pak na rautu pod Kunětickou horou - to vše bylo vynikající. Ale na cestě zpět jsem bourala. Bylo to v deset večer, tma jako v pytli a na dálnici v rychlosti cca. 130 - 140 my do cesty vstoupilo nějaké zvíře. Nestihla jsem zabrzdit a tak mám roztřískaný celý předek auta. Naštěstí jsem vyvázla s boulí na hlavě a seklým krkem, ale to už je celkem fajn. Takže Olčo a Taky10 je možné, že mě příští víkend ještě uvidíte s krčním límcem - pokud se to nezlepší.

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 lis 2007 19:34 

Niko jsem tady sice nová,ale máš pekelné štěstí.Gratuluji.

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 lis 2007 21:28 

Zelenoočko nezoufej ,opravdu den blbec máme každý ,ale všechno bude zase fajn.S tou nadílkou to je paráda,sníh se mě sice líbí ale ve městě by snad ani neměl padat :roll: pěkné je to chvilku a potom je z toho břečka :evil: :x :evil: a když to namrzne no brrr :x :x
vždy mám strach abych někde nespadla ,o to že bych byla na zemi to by nevadilo ,ale ten vnitřní strach z toho aby si člověk něco nezlomil :oops: :oops:
NIKO teda ty jsi měla štěstí ,vím že je to hrozný když máš rozmlácený auto ale hlavní je že se ti nic vážného nestalo 8) 8) ,však fixační límec je moc pěkný doplněk :P :lol: :P taky jsem ho nosila ale jen týden naštěstí :P :lol: :shock:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 lis 2007 21:41 

Evičko já si to pamatuji, jak chudáček prskal :( :( já jsem asi za 3 dny potom také onemocněla, ale do tří dnů jsem byla dobrá :wink:
také se moc těším až se uvidíme, doufám, že Kubíček bude již v pořádku a přijede s tebou :P :P
u nás také padal sníh, ale žádná bílá krása se nekonala, do večera všechno roztálo a udělala se mokrá břečka :evil: :evil: byla jsem v práci, tak jsem si ho ani nestihla užít :x
niko tak to jsi holka měla veliké štěstí, že to odneslo pouze auto :shock: :shock: tedy až na ten krk, ale snad to nebude moc zlé a pomůže ti ten límec :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 lis 2007 21:49 

Ahoj Niko , teda tos měla skutečně veliké štěstí. Dej si pozor ať se Ti ten krk dá do pořádku, kamarádka takhle otočila na jaře auto na střechu a dodnes má s krční páteří problémy. Takže se šetři. Najezdím ročně spoustu kilometrů a také si říkám že jeden nikdy neví. Naposledy jsem rozmlátila celou přední masku o bažanta - ale tam šlo jen o auto. Tak držím palečky Niky

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 11 lis 2007 22:05 

Niko to při tobě stáli všichni svatí a při takové rychlosti. Hlavní je, že jsi v pořádku, teda až na ten krk. A moc se těším na setkání a límec nevadí, aspoń budeš mít přehled a otáčet se budeš celá :P :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 01:59 

Niko, :lol: měla by si dostat na zadek, :evil: takhle rychle jezdit. :!: :!: To je velké štěstí, že to odneslo auto a Ty jen bloklým krkem. Dávej na sebe pozor a přeji Ti brzké uzdravení. :lol: :wink: :lol:

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina