fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 21 srp 2025 15:29

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 09:26 

Niko - tak tomu teda říkám "štěstí v neštěstí"...!!!! Musíš být opatrná..

Já teda taky jezdím hodně rychle, neměla bych to říkat, ale na dálnicích běžně 160-tkou... ale jakmile je mokro nebo nedejbože sněží, jedu jak pos*aná.. mám vůči přírodním živlům velikej respekt. Takže to jsem schopná zpomalit i na 40-tku, když si to stav vozovky vyžaduje.
Nicméně to, že ti tam vskočí zvíře, to je těžký předvídat - i když můj tatínek, řidič z povolání, mi pořád vtloukal do hlavy, že musím předvídat.
Nicméně manžel před pár dny v noci srazil srnče ve 100 km rychlosti, nic se mu nestalo a dokonce ani na autě nebylo skoro nic. Jen malé škrábnutí. Ale srnče dopadlo hůř. :?
Takže opatrně! A spěchejme pomalu - tím bych se ovšem měla řídit hlavně já!

Protože: "Je lepší v životě jednu minutu ztratit, než v jedné minutě ztratit život". !!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 11:18 

Ahoj tak jsem dnes byla na gyndě na prohlídce po půl roce a sestřička s paní doktorkou když mě viděli tak šli do mdlob. Co prý jsem se sebou udělala, že vypadám bezvadně a prý ať už nehubnu, tak jsem jim to všechno povykládala no plná čekárna lidí a když jsem vylezla ven tak by mě snad všichni uškrtili :twisted: Ten rozhovor mě hrozně moc potěšil a nabyl energií tak jsem se vám musela taky pochlubit.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 12:24 

Jéé Oli já chci taky na gyndu s takovým metříkem jak máš tyyyyy ..... závidím a zároveň Ti to moc přeju jako ostatně každémi tady. Jinak holky - za ten měsíc co jsem po operaci a snažím se něco sundat mám pocit že všechny reklamy v televizi jsou jen a jen o žrádle. Dřív jsem to tak nevnímala, ted jsem z toho na bednu. Fakt hrůza - já bych to zakázala - ať se tam klidně mejou a jezdí autama ale ty čokolády by ukazovat nemuseli :twisted:

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 12:35 

to jsme na tom stejně, já když ted ležela po tom střevě na iscare, tak jsem koukala na telku, furt jídlo, vaření, manžel mi koupil časopisy,pulka z toho samý žrádlo.Vnímám to taky, dřív jsem si toho nevšímala, naštěstí mi bylo tak blbě že mi ten pohled nevadil.

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 12:43 

Jo Maruško to je další věc : v každém časopise jsou recepty, reklama na jídlo no a v televizi když náhodou není reklama tak je film v kterém se opět vaří - fakt síla :-) A pak má jeden odolat ....

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 12:47 

Niko, hlavně že se ti nestalo nic horšího,muj mužskej jezdí po dálnici pořád v nejrychlejším pruhu, běžně na 170 a více, já řvu je mi to houbeles platný. Ale když sněží tak řvu tak intenzivně že spomalí, raději ani nechci vědět jak jezdí když jede sám. Takže se uzdravuj a doufám, že se v neděli taky uvidíme, že budeš na nás shlížet ve svém královském límci a bude ti líp.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 12:50 

Jinak přesně jak jsem předpokládala, jen jsem začla trocu jíst jsou 2 kila nahoře, takže ted ten metřík odpovídá. Pořád mi nějak nefungujou střeva, bud jsem zabetonovaná nebo mám prujem, tak nějak nic mezi tím. Baštím lactobacily, jogurty, ale pořád nic moc, Je to běh na dlouhou trat. Pozitivní je že už si můžu dát kafíčko a i mi chutná.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 12:59 

Maruško. :wink: :lol: musíš si kupovat úplně jinačí časopisy. Kde není jídlo, ale pořádní chlapi. A zaručuji Ti, že na jídlo nedostaneš vůbec chuť, ale Tvůj tatík nebude stíhat. :lol: :wink: :lol: Mám dnes velkou radost, sluníčko svítí,ale to hlavní, Vendulka je v pořádku. Stehy jsou vytaženy a jizvičky se krásně hojí. Takže, zítra si jí vyzvedávám v nemocnici a jede domů. Huráááááááááá. Mějte se moc hezky, zdraví Vás Boubelka :lol: :wink: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 13:29 

tak at se holčina uzdravuje a koukni po těch lázních, měla by nárok, aby nebyly srusty a neměla problémy s vaječníky. Mě už je po tom slepáku taky lépe, sice jsem pořád hodně unavená, ale u mě za to může měsíční dieta žlučníková, srůsty hadičky a ještě stáří! vendulka se z toho vykřeše určitě rychleji. Tak ji pozdravuj když jsme ted menší střeva! :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 14:05 

Olčo, tak to je super, pochvala od ženských a ještě zdravotnic potěší stoprocentně. Však taky vypadáš báječně. A ještě mi vysvětli co má jako být to další kilo dole, no? Ty jsi fakt drak. Ty budeš muset za chvíli posunout cíl metříku ještě o 10 kilo dolů, protože budeš za chvíli jako modelka. Moc ti to přeju holka. Zázraky se dějí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Obrázek
[/url]

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 15:56 

Oli - tak to je krása! Taková pochvala tě musela moc potěšit... no však je taky co chválit !!!!
Nechci se opakovat, ale taky jsem si všimla dalšího kila dole.. asi se s Tebou a s Elenou přestanu kamarádit.. Vy obě jste moje dvě pořádný podzimní deprese!!!
Ale prd - kecám.. přeju Vám to... každá z nás si to zaslouží, ne?
Takže jen si hubněte.. i za mě :lol: :lol: :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 16:00 

Lecramka - já jsem pár dní po operaci taky měla pocit, že všude kolem sebe vidím jen samý dobrůtky, recepty na ně a sladký a slaný lákadla :? ... no šííílela jsem i z reklam na kočičí maso a psí granule... :lol: :lol: :lol:

Boubelko - opět jsi nezklamala. :lol: :lol:
Pořád jen sex a chlapi. :lol: :lol: :lol:
Je vidět, že jsi správná zdravá baba!!! :wink: :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 20:11 

Teda Zelenoočko? Ty mě tady vykresluješ jak nějakou PÍÍÍÍÍP. :evil: To si piš, že jsem zdravá. A průpovítka cituji:"Pořád jen sex a chlapi." To máš smůlu. :cry: Chlapa mám jednoho a sex s ním pravidelný, to jen na dokreslení. :P Čte to tady spousta lidí, kteří mě osobně neznají. Ty uličnice jedna.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 20:30 

boubelko :P :lol: :P :lol: nerozčiluj se :lol: my tě známe osobně a víme jak jsi hodná :P :lol:
Jo a zdravím Vendulku a přeji brzské uzdravení :P :lol: :lol:

14.03.2009 abdominoplastika s přešitím pupíka
27.10.2009 redukce - záda
26.10.2010 redukce- ruce
4.10.2011 redukce vnitřních stehen

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 12 lis 2007 20:47 

Holky moje zlatý. Já vím, že jezdím rychleji než je zdrávo, ale ono mi to nedalo. Já byla tak strašně unavená a už se blížil můj výjezd z dálnice a najednou tam to zvíře bylo apak už jen ta rána. Uff. Ale dneska jsem byla v práci a v tom shonu jsem nestačila ani myslet na krk, ale bohužel ani na jídlo. Celý den jsem nejedla, protože jsem vůbec neměla čas. No jsem to ale nezodpovědná co. Jo a na tu neděli se těším :wink: :P

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina