Achojky vsem..mam trosku zvlastni problem,muj operater se s tim jeste nesetkal a proto prosim vas zda mate nejakou zkusenost nebo jste treba neco zaslechli..Ten problem spociva v tom,ze mam po operaci ktera byla 11.9.2006 velice silne,mucive bolesti leveho ramene..nikdy pred operaci sem zadnou bolesti netrpela,zadne potize nemela..s touto bolesti jsem se probudila z narkozy,nejprve mi bylo receno,ze to zpusobuje plyn kterym se plni bricho pri operaci a ten plyn tesne po operaci jeste neni vztrebam a proto tlaci na branicni nerv a proto tyto bolesti..jenze v mem pripade se nic nezlepsilo a ja silim bolesti dal..posledni dobou jako by se to zhorsovalo,vyhazuje me to z postele,pri kazdem nadechu jako by mi nuz vrazili presne do ramene..analgetika nezabiraji,konska davka zpusobi dacasny utlum tak o 50procent vic ani tuk.proto vas prosim zda mate nekdo nejakou zkusenost,jakoukoliv prosim sverte se.Na kontrole po bandu v prosinci 2007 me bylo doporuceno nove neurologicke vysetreni kdy u nej bude i muj operater a nasledna moznost diagnostickeho lapara zda neni nekde u branicniho nervu srust ktery toto vsechno zpusobuje..jinak sem z bandem moooooc spokojena,mam jej doplnen na celkovych 4.5 ml,po doplneni citin velike omezeni a musim si davat veliky pozor na to co a jak snim..jinak se to sekne a je po chuti

preji vam vsem hodne uspechu a za pripadne zkusenosti predem dekuju..Vase Emily