fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 24 srp 2025 12:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2008 21:40 

Ne tak to byla Lú. Promin :oops: . Já skrz oteklý oči nevidím. Jdu zkusit spát. Papa

Minigastrický bypass 2.7.2007
SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2008 21:43 

keisha - jsi moc milá, že jsi si všimla, ale opravdu si to nerozmyslím, nemám pevnou vůli a vím, že dietu poruším, hned jak se váha zastaví, a kdybych teď nad sebou neměla pomyslnou hrozbu oddálení operace, tak jsem s dietou nejspíš ani nezačala. Potřebuji tu berličku, která mi s tou vůli pomůže. A hlavně se bojím Jo-Jo efektu, který po dietách vždycky přijde.
Kdybych neměla podporu tohodle fóra, tak bych asi nezhubla ani to co musím do operace, aby se mi zmenšila jítra.
prostě si sama nevěřím, a i doktoři mi řekli, že operace je pro mne nejepší řešení, protože potřebuji zhubnout a už nikdy nenabrat, jsem po autonehodě a mám sešroubovanou nohu a to moje železo tuhle váhu špatně snáší
Takže huráááááááááááááá pod kudlu, ať už je kroužek kde má být.

!!!5.11.2013!!! mám termín na Abdominoplastiku spojenou s redukcí stehen v SANUSU HK

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2008 21:52 

Zuztomas - jsi tak úžasně rozhodnutá že vím že za půl roku tě ani nejbližší rodina nepozná. Protože s tímto startem již před operací ti to půjde dolů jak po másle.
Niko: dodatečně vše nej k svátku a prosím - netrap se s nějakým blbcem - protože blbců bohužel po světě běhá moc a moc a kdybychom se měly kvůli každému trápit, už jsme všechny utrápené neb každá někdy na nějakého narazila. SMS ignoruj a jeho to přestane bavit. A ty se bav... s kýmkoliv - jakkoliv. Hlavně moc nebuď sama a nemysli na to.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2008 22:10 

Ahoj Niko přejí ti všechno nejlepší k svátku a hodně zdravíčka.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2008 22:13 

niko, od nového roku je takové pronásledování SMS trestným činem, já bych mu napsala at toho okamžitě nechá jinak že na něj podáš trestní oznámení, myslím že by to mohlo zabrat. je to tedy pěkný vůl a ještě že ses na něj vykašlala hned. Musí být zamindrákovanej že tohle dělá. A bude klíd. Proboha ještě že když mě bylo méně že ty mobily nebyli.... :lol:
A zase kilo dole? Objednej se na tu homolku, co my bysme za to dali, že, ale co je moc je moc.A co odběry udělala sis?

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 07 úno 2008 22:32 

Niko také Ti přeji vše nejlepší k svátku a pozor na magory :!: :!: :!:
Obrázek

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 06:40 

Děkuji zlatíčka moje za přání.
Co se týče toho blba, tak sms ignoruji, ale ono mě to fakt dost deptá a především to, že posílá třeba 5 za sebou a i v noci. Ted se musím učit na zkoušky, který mám v pondělí a vůbec mi to neleze do hlavy. :oops: :evil: :(
Jo a sama nejsem, je se mnou Petr - ten mi dodá trochu toho optimismu. :wink:
Maruško odběry si teprva udělám, ale fakt to už nesmím odkládat. Slibuju, ale další dva týdny mám školu, tak nevím jak se mi to podaří. :cry:

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 07:48 

Marie.s : no to je trochu překvapující sdělení..to jste asi nějak zpřísnily, když dříve stačilo k přístupu jen to, že je někdo po zákroku, ale atk uvidíme...snad se na nějaké srazu všechny poznáme...

Niko : a co ti v těch sms pořád píše ???? Někteří lidi jsou fakt magoři..

Jinak já mám dnes přesně měsíc po zákroku...a jsem spokojená...za měsíc 10-11kg je fakt překvapující pro mě..a pozitivně... :roll: te´d se sice plácám už týden okolo v rozmězí 1 kg, ale asi to tak je že tělo se potřebuje adaptovat..dnes jsem si nasadila zase své prstýnky, protože už jsou mi...akorád...jinak jsem ráda, že je víkend.. :roll:

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 07:58 

Co mi píše ?! - no tak pořád dokola jednu sms a to že mě nenávidí, že jsem sobecká myslím jen na práci, na školu a na něj ne a ať už konečně všem řeknu jak ho miluju. Že si jen nalhávám že ne. A to je hodně zkrácený. JE TO VŮL A KORUNOVANEJ !!!!!

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 08:43 

Niko, když ti nepíše, že tě chce zabít, tak to ještě jde :lol: ba ne, promiň já jsem na tohle hrozná- já chápu, že je to psycho. Moje kamarádka měla přítele- hroznýho kteréna a když se na něj vykašlala, tak on jí občas taky počastoval nějakou pěknou sms- jako třeba že je kur... atd. no a na štědrej večer mi volala a říkala- hele, víš co mi ten deb...napsal? jedno slovo : "chcípni"- obě jsme se tomu strašně smály- přišlo nám to strašně vtipný- takový milý, když si všichni přejou lásku a zdraví a pohodu a on jí pošle tohle- takže si to neber tak k srdci- a pokud ho opravdu ani malilinko nechceš, tak mu to napiš a přidej poznámku o trestním oznámení(jak ti to radila Maruška), protože tohle je harassment - jak se tomu říká česky? harašení :?: :?: to zní hrozně ale význam toho je stejnej- prostě obtěžování. Možná tím, že mu neodepisuješ on cítí, že tě dostává- tak se nedej :!: :!: :!:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 08:58 

Kačko to není nic překvapujícího. Od začátku co tu jsem zde bylo psáno že na studentku mají přístup pouze prověřené osoby neb tam každý dává své soukromé fotky (třeba i v prádle) a tak z toho nikdo nechce udělat veřejný web. Navíc ne o každé okolí ví na jakém zákroku byla a tak je to zároveň chránění soukromí.

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 10:02 

Kamčo já vím, že to není až tak hrozné, ale deptá to dost. Jo a co se tel.čísla týče, tak to už je zapomenuto a smazáno, hned jak jsme se rozešli. Teď mi posílá sms z net portálu, takže bohužel pro mě. :cry: :evil:
Já na něj kašlu. Mám Petu a to mi ke štěstí stačí. Ikdyž zůstanu na týhle váze, tak je to pro mě úžasný! :wink:

SKYPE - veronika5382

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 10:49 

Lecramko : no to jsem veděla, ale vím, že s tím přístupem je to nejen o prověřenosti, ale asi i hlavně o symaptiích..jak jsem zjistila, ale tak já to zas tak nepotřebuji, jen jsem chtěla některé z vás vidět - popř tam dát svoje fotky , aby jste mohly poznat zase fyzicky mě a tak..ale není to nic co by bylo životně důležité...stačí mi to i takhle a tady... :wink:

Niko : no já bych nechala nějakýmu kámošovi nebo tomu tvýmu Péťovi, aby mu zavolal jako chlap chlapovi a řek mu, jestli se nestydí s takovouhle trapností a že je spíš pro smích..většinou to zabere, protože ten dotyčnej se vztekne a nebo se začne stydět...a nebo to chce fakt nechat ho snad ho to časem přejde...a nebo jak radí Kamča nedat mu najevo, že tě ničí spíš se mu vysmát, aby vidětl, že to naTebe nemá žádnej dopad a ono ho to přejde tak se drž.. :wink:

Zuztomas držím palečky veděš si pěkně...tak držím palečky a´t to zvládneš do operace a ještě něco schodíš...ale nedramatizuj to nějak ono to pak půjde dolů tak jako tak a bez takového boje :D

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 16:04 

no kačko, trochu jsi to trefila, nejde až tak o sympatie, někdo si sednout může a někdo ne, spíše ve mne nějak nebudíš důvěru, tvé příspěvky jsou pro mne zmatené, občas mám pocit, že jen opakuješ co píší ostatní, nějak z toho nemám dobrý pocit. Ale je to jen můj pocit, a třeba si ho opravím až tě poznám na některém ze srazíků, určitě ted v unoru nějaký pražský bude, a já svuj postoj přehodnotím, člověk se nejlíp pozná osobně. Měli jsme již na spolužácích nevítané hosty proto si hesla střežíme. Tak doufám že se na srazu uvidíme a pak...

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 08 úno 2008 16:17 

Marie.s: na sraz ráda přijdu a poznám někoho osobně a uvidíme... 8)

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina