No, Alčo, to Tě zklamu, postupem času bych snědla i mamuta....ale prostě to musíš hlídat, mám doma takovou malinkou přenosnou váhu, fakt je prťavá a vejde se mi do kabelky, digitální, myslím, že jsme jí asi za 300 Kč kupovali v elektroworldu a když někam jedu na delší dobu, beru si jí sebou a odměřuji....teď sním tak mezi 10 až 15 dkg, jak kdy.....jo a hned pak, co jsem mohla tuhou stravu, tak jsem si dělala hrášek, nechala ho pořádně uvařit, můžeš rozmixovat a nebo rozmaškat a do toho třeba zamíchala jedno vajíčko na pánvi, celkem to šlo a nebylo to tak kalorické....nebo jsem si dala na cibulku trochu mletého a smíchala to s hráškem a vajíčkem...měla jsem vždy tak 4 porce...nebo dusila zeleninu a okořenila vegetou....teď mi asi snad nic nedělá problémy kromě rýže, tu fakt nemůžu a pak musím dávat na kuře, když jsou to prsa....jinak já ráno většinou sním aktivii, pak mám jeden kus ovoce, když jsem ve škole, tak mám sběračku polévky, spíš hustší, aby mě to zasitilo, odpoledne většinou kousek zeleniny a večer jak kdy.....ale většinou kousek masa a rajče nebo okurku...někdy i šunku, nebo míchané vajíčko, když dělám omáčku, tak si trochu vezmu a maso, přílohy málokdy a chleba nebo rohlík...to už musím mít extra chuť
_________________ band 17.7.2007 s čerstvým doplněním 4 ml...už šla váha nahoru...tak snad bude lépe...... pořád se ale motám mezi 70 a 75 kg........koupe se to koupe až tak moc, ale pořád bojuji...
|