Romčo - vítej zase mezi námi.

Ze SZ od Alenky vím, jak krásně pořád hubneš, ale netroufala jsem si to tu bez tvého svolení zveřejnit.

Spíš jsem tě chtěla také přes SZ požádat, abys mezi nás přišla. Ale už to není třeba.
Určitě je pro všechny velmi motivující vidět, kolik jsi zhubla před operací

, kolik celkem

i to, jak dlouho po operaci pořád úspěšně hubneš

.
Moc ti fandím a přeji brzkou docentůru

.
Olinko - věděla jsem, že je to na spadnutí a už je to tady

Za tu dobu, co jsem objevila toto fórum, je to první dokončený metřík, který jsem viděla a je to opravdu úžasný pohled

. Jsi důkazem toho, že pokud jsou reálně stanoveny meze, je možné dosáhnout svých cílů a za necelý rok změnit nejen sebe, ale i svůj pohled na svět. Moc ti k tomu všemu blahopřeji.
Elenko - už jsem si říkala, kam jsi se poděla?

Vždyť právě tvé úbytky mi byly obrovskou inspirací.

Koukám, že jsi také načala novou "desítku" zhubnutých kil a jsi horkou adeptkou na další dokončný metřík

Držím ti palce, abys toho brzy dosáhla

.
Kačko - moc ti gratuluji k docentůře.

Je to jen pár dní, co se to povedlo mě a tak mám v živé paměti, jaký je to pocit: K NEZAPLACENÍ
I já mám dnes takovou malou radost, o kterou se s vámi chci podělit. Při dnešní váze 97,5 kg jsem se dostala do pásma obezity I. stupně

. Vím, že tento "pokrok" asi ocení jen ti, kteří začínali stejně jako já v pásmu morbidní obezity

, ale patří to do tématu, a tak se tu chci radovat veřejně

. Dalším důvodem, proč mám radost i v dnešním smutném počasí, je včerejší volejbalový turnaj rodinných týmů. Nejenže jsem zvládla odehrát všechna čtyři dvousetová utkání, ale dokonce mě včera ani dnes nic nebolelo