fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 09 zář 2025 10:25

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 86  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 úno 2008 21:09 

Ahojky lidičky, jsem tady poprvé taky jako asi i vy mám problémy s nadváhou.Moc by mě zajímalo jak se to platí kdo to hradí jestli o tom víte víc děkuji předem za odpověd.Díky Maruš. :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 20 úno 2008 21:36 

ahoj Tedulik, přečti si stránky Banding klubu a pročti si témata diskusí, vše je tu napsáno. Bandáž hradí pojišťovny, pokud máš nadváhu a zdravotní problémy. Ty chceš podstoupit operaci a nic jsi o tom nečetla? :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 úno 2008 00:31 

Alenko, taky se mi to zdá divné, ale třeba je to úplný nováček a teprve hledá jakékoliv informace...já na tom byla podobně a jen díky tomuto foru jsem se vše dozvěděla...fakt jsem ráda, že tu všichni jste :lol: :lol: dověděla jsem se od vás víc než od lékařů....škoda jen, že tu nebylo tuburizací více, ali bych volila tuto formu a proto nováčkům radím, než do toho půjdete, ujasněte si, co opravdu chcete, protože pokud člověk svádí celoživotní boj s nadváhou, myslím si, že tuburizace je pro něj mnohem vhodnější...je to jen můj názor, takže mě prosím nekamenujte....jenže mě nikdo nic takového nenabídl...jen po operaci dr. Kasalický říkal, že pokud to nepůjde s bandem, jsou i jiné možnosti...jenže na co operaci podstupovat dvakrát??? Měl mi tyto možnosti dát vědět dopředu, měla bych o čem přemýšlet a měla bych možnost volby...nestěžuji si, ale musím se opravdu moc a moc hlídat, aby kila nepřibývala a musím mít moc a moc pohybu, abych každé kilo dala dolů.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 úno 2008 13:03 

Taky 10 myslím, že máš pravdu s tím, že tubulizace je lepší. Jedinou nevýhodou je nevratnost operace, je to otazník, který visí nad námi. Když kroužek nepasuje, jde dát pryč, ale kus žaludku ti zpátky nevrátí. Ale přesto bych neměnila. Bandážovaný holky mají výhodu i v tom, že je vás hodně a můžete si předávat více informací. "I když nás taky přibývá :D "
A Taky, jdeš krásně dolů, tak nemáš čeho litovat. Já tvé váhy nikdy nedosáhnu, ale budu spokojená i když na začátku bude 8. Snad pánbíček dá.

15.10.2009 abdominoplastika dr. Tamasz FN Ostrava
19.4. 2010 prsa Primář Vřeský FN Ostrava
26.2. 2012 ruce Primář Vřeský FN Ostrava

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 úno 2008 13:49 

Jani.....věřím, že dosáhneš i sedmičky a to myslím upřímně

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 22 úno 2008 14:55 

Musím se přidat k tomu názoru,že tubulizace je pravděpodobně lepší-sama bych neměnilaALEholky okroužkovaný Vy už víte,že za 10-15let na tom budete stejně,nám vše ukáže čas-za ty 2roky co se tubulizace dělá jsme tak trochu na pokusy :lol: nicméně ráda budu králíček,když pak budu štíhlouš :lol: a ještě musím napsat,že Taky to jde opravdu krásně-v čera jsme byly spolu cvičit a na kávičce a musím napsat,že je to milá,příjemná,sexy baba jo a bydlíme na stejném sídlišti-pak,že Praha není vesnice :D :D :D

Tubulizace 5.12 2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2008 17:12 

Tak a mám po ptákách-Milé holčiny se slzami v očích Vám musím říci,že mi bandáž neprovedou pojišťovna ministerstva vnitra hradí tuto operaci,až po 1roce pojištění,tedy jen lidem,kteří si u této pojišťovny pojištění hradí,celý rok..Ani nevíte jak mi je proplakala jsem asi celé hodiny.Jsem hodně zklamaná,a mám chuť lehnout a umřít.Ale nažraná.Ale teť k večeru,si myslím,že sem patří nejen takoví,kteří bandáž nemají,z jakéhokoliv důvodu,ale i ti co to nevzdávají a bojují s obezitou i jinými cestami nejem bandáží.Mám další šanci na podzim,je to pro mě hrozně těžké,protože jsem byla připravená na vše.Ale nevzdám to.Prosím Vám o podporu ,a slibuji,že Vás neopustím,a že tu pro každou z Vás budu.Zdenka :cry: :cry:

Termín operace 25.6.08.Tubulizace Turnov
Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2008 17:40 

jé zdenko, to je mi líto, :cry: a ty si měnila ted někdy pojišťovnu? Ale zůstaň s námi, patříš sem, vydrž , určitě se dočkáš. :lol:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2008 17:41 

Ahojky, moc mě to mrzí jak ti to dopadlo, ale já byla taky zklamaná, že nejdu hned na začátku března, ale kvůli pojištovně až na konci dubna nebo kdo ví kdy. Myslím, ale že to čekání určitě za to stojí. Taky jsem byla naštvaná a měla vše naplánované, ale nic s tím nenaděláme, je tu pěkný bordel v tom našem státě. Držím palečky a myslím na tebe :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2008 17:47 

Zdenko, tak to je skoda, musi to byt asi hrozny pocit kdys se tesis a pripravujes a pak ti najednou nekdo rekne, ze se to nekona. Ale na druhou stranu jestli muzes uz na podzim, tak to uz je jenom pul roku, a to ti nakonec utece jako voda. A hlavne budes mit cas jeste neco zhubnout, podivej se, ze vetsina holek co dokazala neco schodit pred operaci potom hubne mnohem lepe, protoze je uz telo nastartovane.. Tak neves hlavu, podzim je tu za chvilku..

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2008 18:06 

Dík holky p.Dr.Svoboda byl moc hodný.Řekl,že mě objedná na dietologii,přes léto budu u nich a na konci roku se pokusíme o totéž,že by to přetáhl už do nového roku.Takže mě ten kolotoč čeká znovu.A oprace tak vidím to stejně až tak za rok.Je mi moc smutno.Zdenka

Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2008 18:22 

Zdeni,to mi je moc moc moc líto. Drž se holka !!! To je taková splněná noční můra všech,co chtějí bandáž. Nevzdávej to a určitě to vyjde !!!!! V Iscare ti určitě pomůžou,abys za tu dobu zvládla ještě něco odhubnout do operace a třeba se ti pak budou snáz zvládat dietní návyky po bandu. :lol:

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2008 18:52 

Díky Lú :cry:

Před operací 9kg dole.

Předmět příspěvku: vydrž
PříspěvekNapsal: 06 bře 2008 19:19 

Zdeničko moje vydrž.Uteče to jako voda.Také musím čekat.Volala jsem panu doktorovi Svobodovi dnes a řekl abych zavolala až budu mít výsledky z plicního,že mě někam zařadí.Také je mi smutno.Vydrž děvče moje,bude zase dobře.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 06 bře 2008 19:27 

Snetko máš ,alespoň naději.Já ti držím palečky.

Před operací 9kg dole.

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1276 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 86  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina