fórum.bandingklub.cz

operační možnosti léčby těžké obezity
Právě je 27 srp 2025 05:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 804  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 17 dub 2008 21:06 

Qwys měř si objemy, to je přesnější.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 08:34 

Tak mám dnes holky (a kluci - pokud nás alespoň čtete) výročí :lol: :wink:.
Je to přesně rok, kdy jsem byla prvně v ISCARE, dostala úkol zhubnout do operace 10 kg a kdy jsem po dlouhé době začala zodpovědně a snad už konečně úspěšně, hubnout.
Jako bych si nadělila dárek - dnes mám dole 60 kg :shock: :oops:. Skoro už se stydím to číslo říkat, protože pak na každém vidím, jak tomu dotyčnému v hlavě naskakuje kalkulačka :roll: :oops: :wink:
Včera jsem byla u zubaře a poprvé od doby, co hubnu, se mě na to přímo zeptal. Musela jsem mu 3x zopakovat, kolik jsem zhubla, protože si pořád myslel, že mi špatně rozumí :roll: :lol: Pak prohlásil, že nikoho takového nezná :oops: :lol:. I sestřičky se najednou začaly přiznávat, že mě nemohly poznat. Že prý podle jména si říkaly, že k nim chodím, ale podle podoby nevěděly, kam se mnou. Tak jsem jim poděkovala, že je to pro mě ta největší pochvala.
No - tak jsem se tu pěkně poplácala po ramenou :oops: a jdu zase něco dělat 8) .

Komu to právě nejde podle jeho představ, držte se pravidel, ono se sádlo nakonec vzdá :wink: :P .
A těm, které operace teprve čeká, vzkazuji: Bylo to jedno z nejlepších rozhodnutí mého života. Změnilo se mi skoro všechno a skoro všechno k lepšímu :wink: :lol: :P.

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 08:39 

Gábinko to je prostě úžasné - 60 kilo za jeden rok - neskutečné - musíš vypadat úžasně a tvé okolí pochopitelně nechápe co to vidí za čupr babu :-) Užívej si to, nakupuj si skvělé oblečení a raduj se - neb máš veliký důvod. Gratulka!!!!

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 08:46 

Gabi dokazala jsi to, o cem se nam tady vsem asi muze jenom zdat.. Na druhou stranu jsi opravdu velkou inspiraci a zvlast v dobach kdy to nejde (jako ted me, uz pres dva tydny stojim) se staci podivat na tvuj metrik a clovek zjisti, ze kdyz se chce, tak to jde.. Ted se mi jeste musi zas zacit vic chtit.. :lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 09:53 

Gábi, fakt máš můj obdiv...60 kg za rok, to je fakt neuvěřitelné, moc Ti to přeji a užívej si to holčino....

Jinak Renčo, já jsem Tě nechtěla rozplakat.... :lol: :lol: já jen chtěla, aby jsi věděla, že tu jsem....a že se na mě můžeš taky obrátit.....

No a Olča, tak to je taky šikulka, navíc fakt sluníčko a s ní se nikdy nenudím....už se těším na zítřek do sauny.....

Renčo, co ty, nepřidáš se????? Jo, možná půjde i Klára...ale ještě to nevím na 100%.....

No a pak by jsme mohli zase někam na kafíčko...už vím kam, pojedem na Budějárnu k číňanům...mají tam i dobré papáníčko,tak si něco dáme...doplníme tekutiny a kalorie :lol: :lol: :lol: Jestli by někdo taky chtěl, dejte vědět....

A co Maruška???? Nebo ostatní???

Jinak já tak nějak stojím, mám o půl kg méně....ale čekám, kdy to zase bude to kilo, byla jsem taky na stolech, ale tento týden jsem nešlapala ani na rotopedu, byla jsem děsně celý týden v jednom spěchu a večer padala za vlast.....fakt hrůza, doufám, že to nejhorší už mám za sebou, navíc jsem měla rýmu a kašel, jak už dlouho né....ale zapotila jsem se v noci po paralenu a trochu to ustoupilo......Všem vám přeji krásný víkend a ať se Vás kila pouštějí, jak když se roztává sníh......to by bylo super......

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 10:23 

Taky10 : už jsem si všimla, že plánujete sobotu, bohužel šla bych ráda, ale nemůžu být všude a zrovna zítra se mi žení kamarád a mám tu na návštěvě tátu, ale jestli to máte nějak pravidelně tak bych se ráda zůčastnila - musím už začít něco dělat, protože už cítím jak jsem nezpevněné rozbředlo a začíná mě to vadit... :roll: :oops: :? snad už se mi trochu uleví...a budu mít energii... :wink: :roll:

Váha po roce mezi 70-74kg nyní jsem těhotná-6.měsíc-od začátku těhotenství +6,5kg!!!

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 10:26 

:lol:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 12:03 

Gábi - 60kg,to je opravdu sen a ty ukazuješ,že to jde i ve skutečnosti !!! Jak už tu padlo,jsi velkou inspirací a patří ti můj obdiv !!! Připadá mi,že je to chvilka,kdy jsme ti gratulovali k 50kg a ty pořád pokračuješ. Opravdu neuvěřitelný . . . :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 13:28 

gábi, bravo, velká gratulace, a co kůže nedáš ji odříznout? já vím že chceš mímo, ale jsem si tak říkala, jestli by ta kůže nevadila pak třeba zobrazování ultrazvuku, nebo kdyby nedejbože císařák? mluvilas o tom na iscare? :P Vím že olče nabízela dr. Doležalová že by jí tu kůži udělala. Já si můžu nechat o nějakém odřezávání kůže na břichu jen zdát, ty špeky tam už asi zůstanou!! :twisted:

104 kg v 04/07 -10 kg před operací, bandáž 5.6.07,

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 16:09 

tak jsem si říkala, že půjdu jen malou chvilku na forum a už tu jsem skoro 3 hodiny :roll: :roll: :roll: musím chvilkama vždy jít lehnout, protože bolí jizva, ale stále se sem vracím :lol: :lol: :lol:
musím vás všechny pochválit za vaše úspěchy někdo větší někdo menší, ale oceňuji vaši neskutečnou vůli :!: :!: :!:
Romanka a Gábinka tak to jsou pro mě bojovnice první kategorie, takové jsou zde na foru opravdu moc potřeba, vždy, když člověk myslí, že to již nejde dál, stačí se podívat na jejich metříky a opět začne mozek nutit tělo k poslušnosti :P :P :wink: :wink: :idea: :idea:
Qwys tak jsi se sem mezi nás vrátila :wink: :wink: to je fajn, hlavně, že jsi zjistila, kde je zakopaný pes a snad již vše bude fungovat, jak má :lol: :lol: :!: :!:
já jsem v nemocnici zhubla pár kil, ale mám strach opravit metřík, nechám to zatím tak a uvidím za týden :roll: :roll: dnes ráno mi váha ukázala 109 kg, ale bojím se, aby to nebylo pouze odvodnění :evil: :evil: :evil: zatím nemám vůbec hlad, hlavně hodně piji a baštím polívku no zatím mi to stačí :shock: :shock: nemůžu se moc pohybovat, tak nepotřebuji ani moc jíst :lol: :lol: :wink: :wink: :roll: :roll:

10.10.2012 konzultace Ostrava Dr.Holeczy---váha 133 kg...... operace BPD byla 28.1.2013Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 16:43 

Alenko,vidíš a pak,že to nejde :D
Gabčo,já vím,že se opakuji ale pro mě jsi fakt hvězda a obr frajerka-k tomu se fakt nedá víc napsat-snad jen to,že Ti to moc přeji a užívej si to a bud na sebe pyšná,máš velký důvod.
Holky,který jdou v sobotu na srazík-moc děkuji za pozvání ale ani tentokrát semnou nic nebude-už 14dní necvičím,moc nepiju a jen kňourám-udělám 3rychlý kroky a zuby bolí ještě víc,nemůžu ani na solárko,protože to teplo na ten záňet není úplně nej tak snad příště.Mám necelé kilo nahoře a jsem ze sebe zhnusena-počítám,že tak od středy začnu dřít.Pít nemůžu protože při každém loku cítím tu pachut té jodové vložky co v tom zubu mám a je mi fakt na zvracení takže jsem radši vysušená :evil: :evil: :evil: to je období :roll: :roll: :roll: :roll:

Tubulizace 5.12 2007

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 16:50 

Alenko vitej zpatky... a radsi uz si tim metrikem pohni, jestli mas 109 kg, abys to potom stihala, az to z tebe zacne skakat.. :wink:

Obrázek

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 17:23 

Alčo - přeju klidné a bezbolestné srůstání a držím palce,aby se tě kila pouštěla dál . :)

35 let,synek 9 let a dcerka 2 roky
bandáž 4.1.2008 , odstraněna v těhu, tubulizace květen 2010, Turnov

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 18:29 

Alenko, ty už to máš za sebou :shock: já jsem vůbec nepostřehla , že jsi na té operaci byla, už jsem na PC dlouho nebyla tak nevím žádné novinky . Jsem moc ráda, že jsi vpořádku teď jen aby se ti jizva rychle zhojila a ty abys byla zase fit.

Miluše 49let band 7/2006 128kg
7/2012 88kg

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: 18 dub 2008 18:53 

Alenko vítám Tě zpátky a moc a moc Ti závidím že už to máš za sebou - kéž bych mohla napsat totéž :-)

Tubulizace žaludku: 17.10.2007
42 let

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 12049 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 118, 119, 120, 121, 122, 123, 124 ... 804  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina