marie S. píše:
gábi, bravo, velká gratulace, a co kůže nedáš ji odříznout? já vím že chceš mímo, ale jsem si tak říkala, jestli by ta kůže nevadila pak třeba zobrazování ultrazvuku, nebo kdyby nedejbože císařák? mluvilas o tom na iscare?

Vím že olče nabízela dr. Doležalová že by jí tu kůži udělala.
Maruško mně už v říjnu, to jsem měla pryč cca 30 kg, říkala dr. Šrámková (snad jsem nezkonila jméno - taková ta černovlasá, příjemná, nakrátko ostříhaná s moderními brýlemi, snad internistka?), abych si začala šetřit na nové bříško. Když jsem jí řekla, že ještě uvažujeme o mimču, tak hned odpověděla, že tedy až potom. A co jsem kde posbírala info, tak to před plánovaným těhotenstvím nedoporučují. A mně je jasné proč ne (zatížení jizvy, další vytažení již upravené kůže apod.). Přemýšlela jsem, že bych tedy začala s vnitřní stranou stehen, ale zase mě odrazuje, že prý tělu trvá až půl roku, než se zbaví zbytků narkózy! A když k tomu připočítám naplánovaní operace a nutnou rekonvalescenci, tak docházím k tomu, že ve svém věku tak dlouho čekat nechci.

Navíc si myslím, že by mi řekli, ať ještě něco zhubnu, protože při mé "výšce" a váze má tělo nadbytečných zásob pořád ještě dost

.
Sice mě štve, jak teď vypadám, ale můžu si za to jen sama a kosmetické operace holt budou bonusem až po případném mimi.
Na kontrole se sice optám, ale myslím, že se nic nového asi nedozvím.
PS: Ohledně UTZ v těhotenství - snad by šlo použít poševní, kdyby normální nestačil

. V některých ordinacích je to běžné. A o císaři zatím raději nepřemýšlím

. Doufám, že to bude OK a kdyby ne, tak snad nějak srostu

. Plastika to pak vylepší

.
Děvčata moc děkuji za vaše milá slova

. Moc si toho cením

. Jsem pyšná, že jsem pro některé z vás vzorem

. Jak už jsem jednou psala, je to i zavazující a tak se pořád snažím. Občas se mi zadaří, vy mě pochválíte a tak nám tu ta zpětná vazba krásně funguje pořád dokola

.
Ještě jednou moc díky

.